7/24 Gizli Ses Kaydı Yapabilecek Cihaz.
-
diğer topicte gördüm aklıma geldi sorayım dedim. çasus gizli şekilde ses kaydı yapan bi alet lazım bi tane. yani kısaca gizli ses kaydı yapan bi makine... bu linkteki uygunmudur sizce. [http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=72451] varsada önerileriniz.
yoksada devre şeması ile yapılabiliryorsa elektornik fln herşeye razıyım. çok uzun sürek kayıt yapması lazım sadece bana... 16 saat fln
-
usta o işine yaramaz ondan gelen sesleri bi pc bi kayıt cihazı yardımıyla kaydedebilirsin belki. ama bunun için devrelerde bi değişiklik yapmak lazım oluyordu ki. bunu da ben çakmıyorum.
-
sony nin mp3 çalarları var 24 saat e yakın kayıt yapıyo daha önce kullandım tertemiz bir ses kaydediyor
-
Güneş panelli + şarj edilebilir olursa olur
-
hocam eğer yerden tasarruf önemli değilse ki değil güneş paneli dediğine göre yer sorunu yok...uzun bir ses kaydı yapmak isitiyorsan bir tane ışıldak aküsü alacaksın sonra bir tane de arkadaşın bahsttiği ses kayıtlı mp3 player yada daha uzun süre kayt istersen daha iyi bişi alıcaksın sonra bana diyeceksinki ricin bu alet şu voltajla çalışıyor bende ona göre bir devre yapıcam ister güneş enerjisiyle besle ister rüzgar enerjisiyle..o tarz şeyler fazla akım çekemdiği için bir ışıldak aküsü sana nerden baksan 1-2 hafta gider....
-
Toplam Hit: 1421 Toplam Mesaj: 6