folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder 7/24 Gizli Ses Kaydı Yapabilecek Cihaz.

7/24 Gizli Ses Kaydı Yapabilecek Cihaz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

diğer topicte gördüm aklıma geldi sorayım dedim. çasus gizli şekilde ses kaydı yapan bi alet  lazım bi tane. yani kısaca gizli ses kaydı yapan bi makine... bu linkteki uygunmudur sizce.  [http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=72451] varsada önerileriniz.

yoksada devre şeması ile yapılabiliryorsa elektornik fln herşeye razıyım. çok uzun sürek kayıt yapması lazım sadece bana... 16 saat fln

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    usta o işine yaramaz ondan gelen sesleri bi pc bi kayıt cihazı yardımıyla kaydedebilirsin belki. ama bunun için devrelerde bi değişiklik yapmak lazım oluyordu ki. bunu da ben çakmıyorum.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    sony nin mp3 çalarları var 24 saat e yakın kayıt yapıyo daha önce kullandım tertemiz bir ses kaydediyor

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Güneş panelli + şarj edilebilir olursa olur

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    hocam eğer yerden tasarruf önemli değilse ki değil güneş paneli dediğine göre yer sorunu yok...uzun bir ses kaydı yapmak isitiyorsan bir tane ışıldak aküsü alacaksın sonra bir tane de arkadaşın bahsttiği ses kayıtlı mp3 player yada daha uzun süre kayt istersen daha iyi bişi alıcaksın sonra bana diyeceksinki ricin bu alet şu voltajla çalışıyor bende ona göre bir devre yapıcam ister güneş enerjisiyle besle ister rüzgar enerjisiyle..o tarz şeyler fazla akım çekemdiği için bir ışıldak aküsü sana nerden baksan 1-2 hafta gider....

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Burdan Bak

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 1421 Toplam Mesaj: 6