7250İ "Nin Kızılötesi
-
Yahu abi telefonda iyi ki kızılötesi var. Resim,ses alamıyorum da gönderemiyorum da kızılötesinden bir tek kartvizit yollanıyor o da işime yaramaz. Bir çözümü yok mu bunun?
Bu arada telefon ses ve resim dosyalarını destekliyor.
-
ben 6230 ve 6220den 7250ye IR ile dosya gondermeyi denedim ama olmadi. 7250si olan herkes ayni seyden sikayetci.
-
arkadaşlar gayet iyi birşekilde 7250 7251i 6230 kısaca nokia nın bütün kö olan telefonlarına melodi logo resim v.s. atabilirsiniz ama sanırım siz bunu beceremiyorsunuz gerçi sizde haklısınız çok zor
alla kolaylık versin....
-
voyager bunu yazdı:
arkadaşlar gayet iyi birşekilde 7250 7251i 6230 kısaca nokia nın bütün kö olan telefonlarına melodi logo resim v.s. atabilirsiniz ama sanırım siz bunu beceremiyorsunuz gerçi sizde haklısınız çok zor
alla kolaylık versin....
saçmalama 7210 // 7250 / 7250i //6610 // 6610i vs vs gibi lamer telefonların kızlıötesi olduğu halde bu telefonların hiç birinin veriyolları açık değil sadece kartvizit yollarsınız... -
muhoweb bunu yazdı:
Yahu abi telefonda iyi ki kızılötesi var. Resim,ses alamıyorum da gönderemiyorum da kızılötesinden bir tek kartvizit yollanıyor o da işime yaramaz. Bir çözümü yok mu bunun?
Bu arada telefon ses ve resim dosyalarını destekliyor.
Telefonuna bir data kablosu alarak istediğin melodi,oyun vs yükleyebilirsin...Kızılötesi ile sadece kartvizit ve bookmark alışverişi yapabilirsin...
-
bluetooth kullan
-
bluetooth en akillica olani aslinda. data kablosu hizli ama her tel icin ayri data kablosu lazim, IR yava$ ve tel aygitin yaninda durmasi lazim. Bluetooth hizli sayilir ve her telefonla uyumlu.
-
7250 lerde bluetooth yokki
en sağlamı dku5 data kablosu
-
kardeşim nokıa bunu bilerek yapıyor yani aslında kızılötesi ile veri göndermek mümkün ama sabırlı olmak şartıyla gönderir...yani nokıanın böyle bir şey yapmasını tek neden ni başka bie yerde de bu alanda sektör oluşturmaktır... böyke olmasa meleodi,logo vb. işlerle uğraşan arkadaşlarda işlerini yapamaz olurlar...