folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder 750 Mb Upload Etme Hakkı Veren Site

750 Mb Upload Etme Hakkı Veren Site

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Valla başlığı ne yazacağımı baya düşündüm en iyi bunu bulabildim. Bildiğiniz/bilmediğiniz gibi rapidshare.de ve hemenpaylas ve turkupload.com siteleri veya türevleri dosya upload da 250 mblık bir kota koymuştu.Uploadlar 250 mb ı aşamaz gibi birşey vardı.Bu siteyi tesadüfen gördüm 750 mb upload kotası var,belki bazı arkadaşların işine yarayabilir diye paylaşmak istedim sizlerle.En azında büyük dosyaları upload ederken bölmek zorunda kalmazsınız.Sitenin yavaş veya hızlı olup olmadığını bilmiyorum,yeni açılmış bir site sanırım

www.paylas.com

=============================================

Sitemizden haberler :

Dosya paylaşım sistemimizi kullanarak sevdiklerinize size ait resim , müzik , ödev veya çektiğiniz videoları gönderebilir , bunları ücretsiz olarak paylaşabilirsiniz. 750 MB olarak belirlenmiş bedava paylaşım alanı sayesinde dosyalarınızı her zaman zahmetsizce paylaşabilirsiniz.

Sitemiz yayın hayatına başlamasından itibaren sunucularımıza 523 GB veri yüklenmiştir , yeni 3 adet sunucu kurulup upload sistemimiz hızlandırılmıştır.

Dosya sunucularımıza gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederiz. Paylas.COM 4 sunucu ile başladığı yayın hayatına 12 adet daha sunucu ekleyerek 12 adet sunucuya çıkartmıştır.
    ==============================================

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ertan geçenler bir sürü site vermiştim kimse bakmadı içlerinde 2 gb hakkı veren vardı :)) bak bunada bakan yok 2 gün sonra yaa şunu upload edecem bir site bilen varmı diye dolaşanlar göreceğiz :) neyse saol dostum ayğım uğurlu gelir umarım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    eyvallah ertan hoca

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Dogacaktır sana vaad ettiği günler Hakkın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek
    http://beta.yousendit.com/ bu site sanirim 1 GB kadar upload edilebiliyor,öyle hatirliyorum....

Parlayan bizi paylar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Vayyy be valla ben bunları hiç bilmiyordum,senin verdiğini de görmedim.Sadece 250 mb upload var sanıyordum,neyse buna da şükür :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1048 Toplam Mesaj: 5