folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 76 - 77 Tertiplerden Kaybolan Arkadaşlıklar.

76 - 77 Tertiplerden Kaybolan Arkadaşlıklar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Birbirinin Telefonlarını Kaybetmiş Adreslerini Kaybetmiş Can ciger Asker Arkadaşlarınızı arıyorsanız Bu konu başlığına uygunsa 76 ve 77 Dönem Tertipler birbirini Sorsun arasın, Arada Kimliğin gizliliği ilkesini ihlal etmeden Pm ler vasıtasıyla pekiştirilebilir bir Buluşma sağlanabilir.

Bende 76/3 Tertip Mardin Kızıltepeli Veysi Toprak Can Dostumu arıyorum, olurki buralarda takılıyorsa yada günün birinde Googlede taramalarda sartlarsa Buluşmamıza vesile olur inşallah.

Birde 77/1 kendi tertibim, İzmirli Çok Sevdiğim bir Arkadaşım Hasan akşehir Buralarda takılıyorsanız Pm lerinizi bekliyorum inşallah rastlamamıza Tahribat vesile olur. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    hocam facebook diyecem ama recep ivediğin dediği gibi amele kaynıyor:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam o FaceBok dediğin ne bilmiyorum ama Ben Tahribatda her aradığımı bulabiliyorum. Elbetteki Tahribatım bu konuda da bana faydalı olacaktır, Sanırım bu ikisini Çok Sevmiştim aradan 12 13 yıl kadar zaman geçmesine Rağmen unutamadığıma Göre. Yaşayan bilir Kardeşim yaşayan bilir. Bu Sevgi Anlatılmaz yaşanır. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

Triumph bunu yazdı:

Hocam o FaceBok dediğin ne bilmiyorum ama Ben Tahribatda her aradığımı bulabiliyorum. Elbetteki Tahribatım bu konuda da bana faydalı olacaktır, Sanırım bu ikisini Çok Sevmiştim aradan 12 13 yıl kadar zaman geçmesine Rağmen unutamadığıma Göre. Yaşayan bilir Kardeşim yaşayan bilir. Bu Sevgi Anlatılmaz yaşanır.

hocam swool senı alnından öpmezse bende neyim..

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

Triumph bunu yazdı:

hocam swool senı alnından öpmezse bende neyim..

Triumph bunu yazdı:

Facebook ?

http://www.youtube.com/watch?v=47MCZg0Mmy8

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Ehheh Teşekkürler Canım, valla FaceBok mudur nedir, Recep ivedik bile Kötülediyse vardır bişeyler. :)) Akşam akşam neşe verdiniz Neşe bulun emi. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    hocam akıl vermek gibi olmasın ama uzun süre bulunan eski dostlardan pek hayır gelmiyor.yanında yokken eski günlerin hatıralarını düşünüp özlem çekersin ve arama ihtiyacı duyarsın.ama aradan yıllar geçmiştir değişmeyen tek şey değişimin kendisi olduğu için herşey gibi o arkadaşda eski arkadaşın değildir.fikri,zikri herşeyi değişmiştir.bu kötümüdür?tabii ki cevabı görecelidir.Yaşadığım için oradan biliyorum.benimki biraz abartı oldu gerçi çocukluk arkadaşlarımın hepsiyle ilişkiyi kestim.değişen onlar değil bendim..hala arayacaksan karşılacağın sürprizlerede hazırlıklı ol derim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    hocam akıl vermek gibi olmasın ama uzun süre bulunan eski dostlardan pek hayır gelmiyor.yanında yokken eski günlerin hatıralarını düşünüp özlem çekersin ve arama ihtiyacı duyarsın.ama aradan yıllar geçmiştir değişmeyen tek şey değişimin kendisi olduğu için herşey gibi o arkadaşda eski arkadaşın değildir.fikri,zikri herşeyi değişmiştir.bu kötümüdür?tabii ki cevabı görecelidir.Yaşadığım için oradan biliyorum.benimki biraz abartı oldu gerçi çocukluk arkadaşlarımın hepsiyle ilişkiyi kestim.değişen onlar değil bendim..hala arayacaksan karşılacağın sürprizlerede hazırlıklı ol derim

Öyle deme Hocam onlar Can Cigerlerim, Veysi mesela neler ettik neler. Hem bir beklentimde yokki onlardan Özlem benimkisi, Sağ Salim olsunlar bana yeter de artar bile. Hasanımı ne kadar özledim kimse bilemez. Onunla neler yaşadık neler. bir o bilir bir ben bilirim hem Askerlik Arkadaşlığı ile Çocukluk arkadaşlığı bir olurmu. Orada Senin Ailendir onlar. Birbirinizin en zor anlarını beraber Göğüslersiniz. Bazan İnanılmaz fedakarlıklar yaparsınız. Orası bambaşkadır Bambaşka.

Elbetteki Sivil hayatta Değişmişlerdir, Bunu bekliyorum zaten, Mutlaka benim gibi Çala Çocuğada Karışmışlardır, hala haytalık edecek halleri yok her halde, Elbetteki pek çok şey eskisi gibi olmayacaktır, olmamalıdırda, sadece Birbirimize olan saygı vede Sevgimiz, Dostluğumuzun Yaşamasıdır Dileğimiz, Eminim Hasan da Veyside beni Arıyorlardır, Unutmamışlardır, Nihayetinde Veysi, Anı Defterime Seni unutursam Eşşek arısı beni hem kovalasın hemde Soksun da demiştir. Bu yazıları okursa Beni tanıyacağından Eminim. Umarım Buluşuruz.

Hasanım 77/1 Tertip 59 Topçu Er eğitim Tugayı Erzincan, bu yazıyı Okursan Şıp diye kim olduğumu ikinizde anlayacaksınız.

Veysican Üst tertibim, 19. Piyade Tugayı Usta Birliği Topçu Taburu Burhaniye, Karargah Servis Bölüğü. ;) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    vallahi çok duygulandım umarım arkadaşlarını bıraktığın gibi bulursun.soyisimlerini hatırlıyorsan yaz buraya bizde bakalım netlogdan,yonjadan,facebookdan gerçi böyle içli dostluklar yaşayan insanların amele kaynayan platformlarda işi olmaz ama yinede şansımızı deneyelim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    vallahi çok duygulandım umarım arkadaşlarını bıraktığın gibi bulursun.soyisimlerini hatırlıyorsan yaz buraya bizde bakalım netlogdan,yonjadan,facebookdan gerçi böyle içli dostluklar yaşayan insanların amele kaynayan platformlarda işi olmaz ama yinede şansımızı deneyelim.

Çok Sağol değerli Kardeşim, ama Zamana bırakalım bu en Doğrusu olacaktır. Ben Sabırla Beklerim Arkadaşlarım hep derler sende Peygamber sabrı var derler, Çok Sabırlı birisiyimdir, Yinede Değerli Teklifin için Çok Sağol. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Google üzerinden senı bulacaklar. Eminim. Her insan bi şekilde adını googleda arar. O aramazsa cocuğu arar yiğeni arar. Benim blogumda bile en az on asker arkadaş birbirini böyle buldu. Yorum yapan ismini yazdı. sonra bi başkası geldi gördü ismini yazdı derken buldular birbirlerni

Edit: Askerliği nerde yaptınız

Feysbuka telekom girsin

Toplam Hit: 1491 Toplam Mesaj: 11