7Host FTP İle Bağlanamıyorum
-
7host sitesinden free bir hos aldım fakat ftp olayını anlamadım. Sitede :
FTP Settings
FTP Server address: ftp.7host.com
FTP Account: your user account
FTP Password: your password
Port: 21
Şeklinde yazıyor. ftp.7host.com adresine giriyorum veya cuteftp ile bağlanıyorum hata veriyor. Normal ftp:// de login penceresi yerine hata mesajı geliyor. Birde bu 21 port meselesini tam anlayamadım. ftp.7host.com:21 şeklinde falan denedim yemedi. Bunu nasıl yapmalıyım. -
Hoca ora hackleneli cok oldu bişey alsan bile en fazla 2 dk durur
-
1asphost ile yapıyorum ne iştir anlamadım. Sunucudaki başka siteler ile ilişkiye geçiyor. Ne biliy sitenin ismi değişiyor. Bannere tıklayınca default yerine başka birisinin sitesine gidiyor. Bu olay kesinlikle hack değil. Çünkü hostu temizledim tekrar yükledim ve bir konuya girdim ana sayfa adının yanında teknolik yazıyordu. Benimle hiç bir ilgisi yok bu kelimenin. Başka yerlede bi şey varmı diye bakmadım artık. Shift delete ;)
İyisinden güzelinden cam kenarı beleş bi host arıyorum. Bi türlü denk getiremedim. Samba dada dtp sorunu yaşamıştım sanırım. Somee nin reklamı çok gıcık denemedim bile. vs.vs.
Beleş asp host tavsiyeleriniz nelerdir o zaman. -
yav uğraşma www.pandela.com al gir buraya ne istersen DNs1. DNs2 ftp domaın bilke yönlendir sıfır reklam Mukemmel asp php desteği ... bu lınkıde Çorba etmeyin a.q sadece uye ler okusun yeter .. kıymetimi bilin :D
-
21 kavrami Bir Porttur Yani FTP Portudur. Dosya Transferi iCin Kullanilir Free Site ile Bilgim Yok. Sonuna 21 Koymana Gerek Yok CUTE FTP veya Alternatif FTP Clientleri 21 Olarak Zaten Protu Oto Girer.
Toplam Hit: 2268 Toplam Mesaj: 5