8 Mbps İnternet Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Üstadlar 8 mbps internet paketi aldım yanlız ev hattım desteklemiyormuş ev hattına ancak 2048 bağlantı gonderebiliyorlar. bu hızda sorunsuz calışıyor . Türk telekomdan arıza kaydı actırıp teknik servis geldi binada telefon ana hattının oldugu yerden olcüm yaptı tam 8 mbps alıyorum adam ev tesisatımda sorun oldugunu soyledi 

Asıl sorun şu bana kablo al dediler kablonun uzunlugu 30 M Ana yerden Aldım bağlantıyı sinyal  geliyor fakat 3-5 saniye yanıp yanıp sonüyor . Aynı problem Eve gelen hattada oyle .. Hadi biz yeni kablo aldık neden dolayı modeme gelen sinyal devamlı yanmıyor bu sorun sizce neden kaynaklanıyor ?

telefon bağladım hat var sağlıklı bir ses veriyor .. acaba diyorum kullandıgım kablonun uzunlugu ile mi alakalı yardımlarınızı bekliyorum 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

ttnet  bu inanma çözüm önerim yok bende 8 mbit kullanıyorum ama ağ bağlantılarımdan hıza bakınca 1 mbit sadece artan download hızı oldu oda en fazla 5 mbit anlamadım gitti

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Yok hocam bak netsizdim bi kac qündür benden 50 m uzaklıkta bi komsumdan Wi fi aracılıgı ile bağlantı alıyordum adamda 7.küsüratlı bişiylere kadar cıkıyor bulundugum yerde Fiber kablo da kulllanıyor santraller ama ne hikmetse .. Bi bize gelince bozuldu :@ anlamadım gitti ya :S 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:
    -----------------------------

ttnet  bu inanma çözüm önerim yok bende 8 mbit kullanıyorum ama ağ bağlantılarımdan hıza bakınca 1 mbit sadece artan download hızı oldu oda en fazla 5 mbit anlamadım gitti

-----------------------------

ağ bağlantılarında kabloyla bağlanıyorsan 1gbittir :S o pc/modem arası gösterir?

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

edit

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

vay amk ne netmiş bütün bildiklerimizi zikti attı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Abicim kabloları dügün bir şekilde cok fazla kırmadan kaliteli kablo kullanarak, binaya girdiği yerden itibaren kablo bağlantılarını düzgün bir şekilde lehim ile yaparak gel, rj11i düzgün bir şekilde cakılmış kablo ile modeme gir sorun olmaması lazım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

onuda deniyelim..

eyvallah üstad.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ArkadaşLar bugün Amd-x arkadaşımızLa sorunu haLLettik ... 1 tane Airteis Modem iLe canavar gibi 8 mbps hız geLiyor ... yani sorun modemmiş:D

Yapmacık olup seviLmektense, kendim oLup nefret ediLmeyi tercih ederim...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

sorun çözülmüştür.

Toplam Hit: 1492 Toplam Mesaj: 10