8 Megabit Soru
-
arkadaşlar ttnet 8 megabit'te modem resetlenmediği sürece hızın değişmediğini okumuştum burda,15 gb'ı geçince.
benim modemim çevirmeli gibi,yani bilgisayarı her açışımda tekrar tekrar bağlanıyorum,ben 15'ı geçersem hızım düşer mi yani ? -
8 mbit e kadar benim bildigim. yani surekli 8 diil. en fazla 8 e cıkıyor. modemi resetlemeyle alakası yok ben o hattı bagladıgım zaman modemin info kısmında kafasına gore yazıuyodu hızı :D bazen 4 bazen 2. tabi su an durumu nedir bilmiyorum. 4mb akar :T
-
yok hocam o anlamda değil.hani 8 mb'e kadar tamam.
burda okudum ben 15 gb' kotayı geçince modeme res.. atmadığın sürece hız düşmüyormuş 512'ye.
benim düşer mi diyorum. -
ben bunu denedim aga biriadsl kullanıyorum 30 gb oldu kotam baktım hızım hala 5mbit lerde sonra modeme res attım 7 mbit e çıktı :) Valla düşmüyor yani aksine artıyor :P :):)
-
Hoca düşme olayı şans işi belli olmuyor
ben 2 gün önce çektim şimdiden 25gb filan oldu sürekli film filan çekiyorum :D
-
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------
yok hocam o anlamda değil.hani 8 mb'e kadar tamam.
burda okudum ben 15 gb' kotayı geçince modeme res.. atmadığın sürece hız düşmüyormuş 512'ye.
benim düşer mi diyorum.
-----------------------------yok hocam dusmez ya :| hem duserse ttnetin işine gelmez artması mantıklı :D
-
tamam teşekkür ederim.
ya şemikler meydandayım yok anasını satıyim fiber optik kablomuz yok :D -
hocam o düşme olayının resle alakası yok. ha şu anda ttnet düşürmüyo o ayrı bi konu. orda bahsedilen hız düşme olayı eğer 15 gb yi geçerseniz, ttnet tarafından adsl hızınız 512 ile sınırlanıyor. yani res atman falan buna çare olmaz. anca ttnetin kullandığı redback leri falan hackleyip yada sınırladıkları programı kullanıp vs gibibi ton olayı atlatıp eski hızına çıkabilirsin :)
-
hacılar bende 8mbte kadar kullanıyom, bizim evin bulunduğu yerde 8 mbit zaten normadede çalışmıyo, santralemi ne uzakmış, en fazla 4 mbit, aylık ortalama 110-120 gb falan kullanıyom sürekli 4mbitte çalışıyo hızda hiç düşme olmadı, modemde hergün en az 2 kere açıp kapanıyo.