80

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2005
    Erkek
    Waaay bee adama bak a.q, hani birçoğumuz görmüştür bir moruk pjima gibi kıyafetleriyle yanında 3 adet kelavla:)) bakın nlr demiş

    http://img527.imageshack.us/img527/9536/hughhefner34ch.jpg

    Playboy kralı Hugh Hefner sonunda kadınların kalplerinin nasıl kazanılacağını açıkladı. 80 yaşındaki kral, Beverly Hills"teki malikanesinde çevresinde güzel kadınlarla birlikte birçok erkeği kıskandıracak bir yaşam sürdürüyor. Hefner, 80. doğum gününü dünya turu yaparak kutladı. 1997"den bu yana Hefner"in sarşın ve iri göğüslü yedi sevgilisi vardı. Hefner artık haremini üç kadınla sınırlamaya karar verdi. Üzerinden çıkarmadığı röpdöşambr ile tanınan Playboy patronuna, şimdi Holly (26), Bridget (32) ve Kendra (21) isimli 3 sevgilisi eşlik ediyor. Hugh, "Holly ile uzun süredir yaşıyoruz. Ortak zevklerimiz var. Eski filmleri izlemeyi ve caz dinlemeyi seviyoruz. Diğerlerinden biraz daha ona yakınım ama bu doğal" diyor. Holly ise Hugh"un kendinden emin ve seksi olduğunu söylüyor. İki kez evlenip boşanan Hefner, evliliği "maceradan kaçış" olarak tanımlıyor ve "Tek kadınla yaşamak bana göre değil" diyor.

    Hugh"un çevresindeki kadınların kıskanç olmaması da yaşam sırlarından birisi. Sevgilisi Holly bunu "Erkeğimi küçük bir para karşılığı belli bir zaman için satıyorum" şeklinde açıklıyor.

    Kendra ise "Biz bu durumu bilerek geldik. Bir sorun yok. Hugh"un 80 yaşında olduğunu düşünmüyorum. Genç erkekler gibi" diyor. Hugh da yaş konusunda "Yaşamımın hiç bir evresinde yaşımı düşünmedim" yorumunu yapıyor. Hugh ayrıca kadınların kalbinin kazanılması için bir öneride bulunuyor: "Kendine dönük olma. İlişki iletişimdir. Onlarla konuşmak ve ilgilenmek gerekir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    86 yasinda o adam ve 7 tane kadinla yatiyor her gece.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teomanyak
    teomanyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2005
    Erkek

    kadinlara nasil davranacagini biliyormus =) sanki ordaki satilik o......'larda onun karakteri veya cana yakin oldugun'dan orda kaliyor, azdir geberir gider kokusmus moruk....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Nisan/2006
    Erkek
    :) Domuz yiye yiye domuzlaşmışlar iice :) Kıskanmıyormuşmuş satıyormuşmuş :)

    Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2002
    Erkek
    o para o tv kanalı bende olsa 155 kadınlar yatardımm hergece ak.

    ftw
Toplam Hit: 957 Toplam Mesaj: 5