80-90 Lardan Bugüne Tüm Pop Sanatçıları
-
Selam arkadaşlar.80-90 lardan bugüne tüm pop arabesk rap vb dahil şarkıları mp3 formatında bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz bir platform var mı
-
aleykümselam. öyle bir platform hatırlamıyorum ama bizim zamanımızda "ares" diye program vardıya yüklü olan her bilgisayarda klasöründe ne varsa paylaşılıyordu, itiraf edeyim; +18 ne kadar video varsa indiriyordum hatta bazı "şey" isimleri vardı direk onları indiriyordum. benim gibi adamın alt beynine nasıl işlenmişse örneğin; "katja kassin" kızıl rus (: hala devam ediyormu bilmiyorum ama devam ediyorsa orada kesin bulursun.
yazdıklarım biraz tehlikeli şeyler under. amcamızın merhametine sığnıyorum :D (;
-
ajan1111 bunu yazdı
aleykümselam. öyle bir platform hatırlamıyorum ama bizim zamanımızda "ares" diye program vardıya yüklü olan her bilgisayarda klasöründe ne varsa paylaşılıyordu, itiraf edeyim; +18 ne kadar video varsa indiriyordum hatta bazı "şey" isimleri vardı direk onları indiriyordum. benim gibi adamın alt beynine nasıl işlenmişse örneğin; "katja kassin" kızıl rus (: hala devam ediyormu bilmiyorum ama devam ediyorsa orada kesin bulursun.
yazdıklarım biraz tehlikeli şeyler under. amcamızın merhametine sığnıyorum :D (;
:) hafızan güçlüymüş ajan hatırlayıp hatırlayıp sıvazlıyorsun heralde :)
Enquinx35 tarafından 09/Tem/24 12:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Enquinx35 bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
:) hafızan güçlüymüş ajan hatırlayıp hatırlayıp sıvazlıyorsun heralde :)
fena kahkaha attım yoruma. emekli olunca sıvazlamaktan başka iş mi var :D (;
-
sesli gülüyorum arkadaşlar :DDD
eh madem o kadar sıvazlama muhabbetine girdik; ben beyin kanamamda sağ elim kolum ve sol ayağım etkilenmiş, sıvazlamaya başlıyınca :D beyin olarak otomatikman sağ elimi sıkmaya başlıyorum ve sağ kolumuda kalbimin üzerine getirmeye çalışıyorum, sol ayağımı da kazamda dizden büküp öyle kalmışım fizyoterapistler bile açamıyorlarmış, ama sıvazlarken :D sanki biri ayağımı tutup uzatmaya çalışıyor gibi dümdüz uzatıyorum o anda iddia ederim kimse dizden ayağımı bükemez (: tüm bunları "seve seve" yatakta sağıma doğru yan yatıp yapmak zorundayım çünkü malum sağ elim ve kolumun durumu yüzünden elimle yorganı sıkıyorum öyle sabit durabiliyor sol ayağımı dümdüz uzatıyorum (: ve sol elimle "şeye" ve 4-5 kağıt peçeteyi kullanmaya mecburum.
under. amcamız tahrikler söz konusu yapacak bişey yok :D (;
düzenlemem; sizde otuz bir=31 yaşında emekli olun emin olun sizde sıvazlarsınız :DDDDD
ajan1111 tarafından 09/Tem/24 13:22 tarihinde düzenlenmiştir