folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 80-90 Lardan Bugüne Tüm Pop Sanatçıları

80-90 Lardan Bugüne Tüm Pop Sanatçıları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar.80-90 lardan bugüne tüm pop arabesk rap vb dahil  şarkıları mp3 formatında bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz bir platform var mı 

Hayırlısı...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

aleykümselam. öyle bir platform hatırlamıyorum ama bizim zamanımızda "ares" diye program vardıya yüklü olan her bilgisayarda klasöründe ne varsa paylaşılıyordu, itiraf edeyim; +18 ne kadar video varsa indiriyordum hatta bazı "şey" isimleri vardı direk onları indiriyordum. benim gibi adamın alt beynine nasıl işlenmişse örneğin; "katja kassin" kızıl rus (: hala devam ediyormu bilmiyorum ama devam ediyorsa orada kesin bulursun.

yazdıklarım biraz tehlikeli şeyler under. amcamızın merhametine sığnıyorum :D   (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

aleykümselam. öyle bir platform hatırlamıyorum ama bizim zamanımızda "ares" diye program vardıya yüklü olan her bilgisayarda klasöründe ne varsa paylaşılıyordu, itiraf edeyim; +18 ne kadar video varsa indiriyordum hatta bazı "şey" isimleri vardı direk onları indiriyordum. benim gibi adamın alt beynine nasıl işlenmişse örneğin; "katja kassin" kızıl rus (: hala devam ediyormu bilmiyorum ama devam ediyorsa orada kesin bulursun.

yazdıklarım biraz tehlikeli şeyler under. amcamızın merhametine sığnıyorum :D   (;

:) hafızan güçlüymüş ajan hatırlayıp hatırlayıp sıvazlıyorsun heralde :)

Enquinx35 tarafından 09/Tem/24 12:46 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek
    Enquinx35 bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

:) hafızan güçlüymüş ajan hatırlayıp hatırlayıp sıvazlıyorsun heralde :)

fena kahkaha attım yoruma. emekli olunca sıvazlamaktan başka iş mi var :D   (;

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sesli gülüyorum arkadaşlar :DDD

eh madem o kadar sıvazlama muhabbetine girdik; ben beyin kanamamda sağ elim kolum ve sol ayağım etkilenmiş, sıvazlamaya başlıyınca :D beyin olarak otomatikman sağ elimi sıkmaya başlıyorum ve sağ kolumuda kalbimin üzerine getirmeye çalışıyorum, sol ayağımı da kazamda dizden büküp öyle kalmışım fizyoterapistler bile açamıyorlarmış, ama sıvazlarken :D sanki biri ayağımı tutup uzatmaya çalışıyor gibi dümdüz uzatıyorum o anda iddia ederim kimse dizden ayağımı bükemez (: tüm bunları "seve seve" yatakta sağıma doğru yan yatıp yapmak zorundayım çünkü malum sağ elim ve kolumun durumu yüzünden elimle yorganı sıkıyorum öyle sabit durabiliyor sol ayağımı dümdüz uzatıyorum (: ve sol elimle "şeye" ve 4-5 kağıt peçeteyi kullanmaya mecburum. 

under. amcamız tahrikler söz konusu yapacak bişey yok :D   (;

düzenlemem; sizde otuz bir=31 yaşında emekli olun emin olun sizde sıvazlarsınız :DDDDD

ajan1111 tarafından 09/Tem/24 13:22 tarihinde düzenlenmiştir

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 570 Toplam Mesaj: 5
mp3 80ler nostalji