80 Li Yıllardan Esinti
-
http://www.realfiesta.com/tv.htm
çocukluğunu benim gibi 80 lerde geçirenlerin siyah-beyaz televizyonlarda ve sadece trt nin olduğu zamanlardaki unutulmaz diziler.
valla bi an o zamanlara gittim
-
yıl 11 eylül 2001 mi ne flipperi izliyorum birden yayın kesildi nolmuş amerikada iki tane ev yıkılmış banane yha ben flipperimi istiyorum :(
cok ağlamıştım ....
edit: koptum buna : UZUN ÇORAPLI KIZ PİPİ (Pipi Långstrump)
-
Yalniz super bi cizgi film daha vardi.Juudy abbout adinda bi karakter kiz vardi benim cok izledigim bi cizgi filmdi oda.
bu arada buda bir miktar 80 ler.
-
weskeyy
Hoca senı gormek guzel forumda bu arada paylasımın ıcın cok saol eskılere goturdun bızı :) -
Eyvallah yoldas sende saol.Ehliyet yukseltiyorum.bugun ogle sonu E ehliyet alicam direksiyon sinavina giricektim islerde oyle yogunki turizm durmuyo zaman istiyo.
-
Ama orda Full House yok..
-
hocam ya harika olmus beni tekrar o zamanlara goturdu sahin kara simsek cosby ailesi ne bilim vebster adile teyze ya her biri teker teker geldi gozumun onune biliomusun uykudan once haberlerden once baslar 5 dakka surer sonra adile teyze bize yatin derdi ve biz yatardik ya aga.Simdiki nesil olemi ya benim yigenlere yat dion gec oldu onlar derki sana gore gec bu goreceli bir kuram sen bu cocuga ne dersin.neyse ellerine saglik harika olmus
-
:))
Toplam Hit: 1453 Toplam Mesaj: 8