80048820 Sorunu Bi Bakın
-
Hocalar benim kardeşim hde spy generatorde oluştudugum exeyi resim sanıp açmış neyse onu açtıgından beri msn'e giremiyorum format attım az önce gene girmiyor msn de sorun gider diyorum (80048820) hepsini okeyliyor sonra onar diyorum onarmıyor gene 80048820 bu hatayı veriyor bi yardım edin hojalar
-
yaw yardım edecek bi Allahın kulu yokmu hajılar bi yardım yaw
-
sistem tarihine bir bakayim dogrumu :)...saate cift tikla internet saatini guncelle esitle falan onlari sec guncelle...tarihi falan duzgun yap....buyuk ihtimalle cozulur ...bazen cozulmuyor o zamanda www.inndir.com dan msn 7.0 turkceyi indirip kullan 7.5 ten farki yok sorunsuz calisir.
-
sorun oylede cozulmezse ki buyuk ihtimalle cozulur modem arayuzunden turk telekom ayarlari varya orada "PPP over Ethernet (PPPoE) Encapsulation mode:LLC/SNAP BRIDGING" bu sekilde olmasina dikkat et.
birde soruyu sormusun 1-2 saat sonra yardim eden yokmu demissin merak etme tahribatta sorularin asla cevapsiz kalmaz biraz sabir. -
hoja varya Allah ne muradın varsa versin.3 saatir neler yapıyom bi bilsen fdisk yaptım format çektim gene duzelmiyor şimdi fdisk yaptım işte dedim bakayım tahribata biri cevap yazmısmı tarihi bi duzelttim aha baktım msn'e girdi.Valla sağol hojam.Bide merak ettiğim husus sistem tarihini niye 2004'e çekti bu?
-
orasini sisteme sormak lagzim....tarih birkez daha tekerrur etti tbt de hicbir soru cozumsuz gitmez ;)
Toplam Hit: 1525 Toplam Mesaj: 6