81 İlin Telefon Kodu Değişiyor
-
81 ilin telefon kodu değişiyorŞehir içinde numara taşıma uygulamasını başlatacak olan yönetmeliklerin yayınlanmasının ardından numaralandırma işlemleri için de gerekli düzenlemeler yapıldı.
Sabit telefonda şehirlerarası aramalardan önce kullanılan alan kodları değişecek.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu mevcut kodlara her ilin koduna +1 rakamı ekleyerek 82 yeni kod oluşturdu.m net -
Akm sanki hepsini biliozda :|
-
bunu neden buraya yazıyorsun sol tarafta haber ekle var
ya hani 2000 3000 mesaj attıgında adının altınta kral felan yazcaksa tamam anlarım ama bıktık galiba bu kopyala yapıstırlardan
-
kullanımıyorum:)
-
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------bunu neden buraya yazıyorsun sol tarafta haber ekle var
ya hani 2000 3000 mesaj attıgında adının altınta kral felan yazcaksa tamam anlarım ama bıktık galiba bu kopyala yapıstırlardan
-----------------------------
Katılıyorum.Konu açmış olmak için boş konular açmayın. -
Adama yüklenmeyin bu kadar güncel bir konu bulmuş paylaşmış işte,
Teşekkür ederiz kardeş
-
haberlerde var zaten :)
-
HacKeR_tr bunu yazdı:
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------bunu neden buraya yazıyorsun sol tarafta haber ekle var
Katılıyorum.Konu açmış olmak için boş konular açmayın.
canım sağ olsun -
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=3913
gece 00:35 de açılmış zaten haberlerde xD