8/3 Tertip Hatay-Serinyol 25 Agustos Teslim Oluyorum. Varmı Başka Giden ?
-
3 Tertip Gidiyorum Agustos 25 'te Jandarma Komando Birligine Teslim Oluyorum Varmı Hataya Düşen Arkadaslar ?
-
Yanlıs Yazmısım (58) 121 Jandarma Er Eğitim alayı Komutanlıgı Serinyol Hatay. Bilgisi Olan Yada Tavsiyeleri Olan Arkadaslar Yazarsa Cok Sevinirim...
-
Birliğe teslim olunmaz katılınır... Karakola teslim olunur repliği geldi aklıma :D
Hadi gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet... Hayırlı bi şekilde gidip dönmen dileğimle (:
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=72054
Konudan devam edebilirsin.
Arama butonu süs :l
-
banada yeni yoklama kağıdı gelmniş heycanlandım tabi
-
bende jandarmaydım.hayırlı tezkereler.sende düzeltmişsin ama bende söyleyim jandarma komanda sadece foça ve kırkağaçta var.
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------3 Tertip Gidiyorum Agustos 25 'te Jandarma Komando Birligine Teslim Oluyorum Varmı Hataya Düşen Arkadaslar ?
-----------------------------
vayyyy tertibimmmm :)))) aynı yere düsmüsüz hocam ekleedit:msn sildim
-
Kuzenim orada acemi birligini tamamladi , simdi sirnak-andac dayimla(subay) birlikte , dagin tepesindeler , kasim gibi ineceklermis.
Serinyol'da 12 boluk var 1 ve 2. bolukler turistik merkezlere diger kalan bolukler doguya gidiyor.
Hayirli tezkereler hocam simdiden.
"Askerde verilen gorevi yerine getirdikten sonra , hicbir zorlugu yoktur" der dayim :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Kuzenim orada acemi birligini tamamladi , simdi sirnak-andac dayimla(subay) birlikte , dagin tepesindeler , kasim gibi ineceklermis.
Serinyol'da 12 boluk var 1 ve 2. bolukler turistik merkezlere diger kalan bolukler doguya gidiyor.
Hayirli tezkereler hocam simdiden.
"Askerde verilen gorevi yerine getirdikten sonra , hicbir zorlugu yoktur" der dayim :)
-----------------------------
ya bu bölük olayını anlıyamadım hangı bölükte oldugumu oradamı ögrenecegim yoksa ? -
Beyler ben 85/4 olarak acemi eğitimini orda aldım.
3 tabur, 12 bölükten oluşuyor o alay.. dağıtım yerleri ise şu şekildie: 1.taburun tamamı batı bölgesine gidiyor. bircogu turizm jandarması olarak.. diğerleride karakollara filan ama 1. taburun tamamı batı... örnek olarak ben.. 1. tabur 1. bölükteydim. istanbula çıktı dağıtımım, b.paşa cezaevinde yaptım askerliğimi..
2. ve 3. taburda ise sınırcı ve havancı olarak tim tim doğuya gidiyorusunuz.. paso hakkari ve şırnak.. %70 buralara cikiyor 2 v3. taburun dağıtımları..
şimdi alay uzun bi dikdörtgen gibi.. bölükler sıra sıra dizilmiş.. yemekhane gazino filan 1. bölüğe yakın. atıyorum 12. bölüğe düştünüz, uygun adımda yemekhaneye gelişiniz rahat yarım saati buluyor.. ama 2. 3. bölük filansa 5 dakkada ordasınız.. Acemi askerlere tavsiyem kadro askerlerle iyi gecinin, siktiredin ne derlerse yapın.. yapmassanız zaten rütbeliler onlardan taraf olur. olan size olur.. hırsızlığa karşı dikkali olun.. yatağınızı düzgün yapın, bir iş yaparken özenin. ve 1. tabura düşmeye çalışın :)) şimdiden hayırlı teskereler..
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=72054
buradan devam edin hacilar.