87/4 Tertiplerim Bakın Hele...
-
Şimdi ben 87/4 gidiyorum ama bu a ve b olayını biliyosunuz ben bunu en erken nasıl ögrenebilirim veya askerlik şubelerinde belli oldumu nereye düştüğünü bilen varmı acaba...
-
bu cuma (yani yarın) ,veyahut pazartesi günü belli olacak..
-
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------bu cuma (yani yarın) ,veyahut pazartesi günü belli olacak..
-----------------------------Kardeş Şubedemi Söylediler Bilgiyi Nereden Aldın..
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------şubeden biliyorum.. türkiye genelinde en son pazartesiye kadar her tarafta asılacak bazı yerlerde belki yarında asılabilir genede bi yoklayın sizderim.
"a" ve "b" olayı ise
Kasım Celbi;
- Birinci grup : 21-27 Kasım ( a gidecekler)
- İkinci grup :08-10 Ocak (b gidecekler ) tarihlerinde gidecekler hacı
-
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------şubeden biliyorum.. türkiye genelinde en son pazartesiye kadar her tarafta asılacak bazı yerlerde belki yarında asılabilir genede bi yoklayın sizderim.
"a" ve "b" olayı ise
Kasım Celbi;
- Birinci grup : 21-27 Kasım ( a gidecekler)
- İkinci grup :08-10 Ocak (b gidecekler ) tarihlerinde gidecekler hacı
-----------------------------Sağolasın Kardeş Ben Ozaman Pazartesi Veya SAlı Gidim Bizim Şubeye...
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------Sağolasın Kardeş Ben Ozaman Pazartesi Veya SAlı Gidim Bizim Şubeye...
-----------------------------zaten yerler belli olduda açıklaması ogün yapılacak.. kimin nereye gideceği 2 haftadan beri belli şubelerde zaten.. ama bozdurup tekrar tecil ettirenler olur diye söylemiyorlar..