8800 Da Sorun Var Nolur Bilen Bi El Atsn

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    slm arkadaslar bnm nokia 8800 da  telefonun kızagını kapayıp acınca simkartı takın die hata verio  arada bi Birde Telefon Sınırlı diyo Nedir bu telefon sınırlı demesi ya  noluuur yardımmmm istiorm burda bu teli kimse yapamadı aq

ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    aynen benim teldede sorun oldu telefoncuların hepsi aa ne güzel telefon bu dedi a.q madem yapamıyacan nie bu işle uğraşıyon sorunlu sorunlu kullanıom bende ama bir bilen çıkar belki forumdan belki kızağı bozulmuş falandır garantisi yokmu..benim tel 8800 değil haa :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    yok ya  kıbrsıtan gelmişti  keske garantili olsa  daha hayatında ilkdefa bu telefonu gören telefoncu var aq bnn hafıza kartı cartu curtu varmı die bana sorio adamlar :D

ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheReaL
    TheReaL's avatar
    Erkek
    Hocam  sınırlı servisin  bir  çok sebeleri var   telefon kayıt  dışı  olursa  sınırlı servis  yazar   simkart arızalı olursa  sınırlı servis  der simkart  yuvasında  sorun olursa  sınırlı servis der  bunların hepsını dene  olmasa simkart  okuyucunun altında  yanı  kartı taktıqın yerde 6 tane  karttla temez  gören  noktacıklar  var  onları igne  ucunla  yukarı kaldır  sanırım sonurun  çözulur sınırlı servıs  demek  telefonun simkartını okuyamaması  veya  şebekeyi  görmemesi demek

YaKın Olmak İçin Uzak DuR ßenden
Toplam Hit: 2808 Toplam Mesaj: 4