8800 Da Sorun Var Nolur Bilen Bi El Atsn
-
slm arkadaslar bnm nokia 8800 da telefonun kızagını kapayıp acınca simkartı takın die hata verio arada bi Birde Telefon Sınırlı diyo Nedir bu telefon sınırlı demesi ya noluuur yardımmmm istiorm burda bu teli kimse yapamadı aq
-
aynen benim teldede sorun oldu telefoncuların hepsi aa ne güzel telefon bu dedi a.q madem yapamıyacan nie bu işle uğraşıyon sorunlu sorunlu kullanıom bende ama bir bilen çıkar belki forumdan belki kızağı bozulmuş falandır garantisi yokmu..benim tel 8800 değil haa :)
-
yok ya kıbrsıtan gelmişti keske garantili olsa daha hayatında ilkdefa bu telefonu gören telefoncu var aq bnn hafıza kartı cartu curtu varmı die bana sorio adamlar :D
-
Hocam sınırlı servisin bir çok sebeleri var telefon kayıt dışı olursa sınırlı servis yazar simkart arızalı olursa sınırlı servis der simkart yuvasında sorun olursa sınırlı servis der bunların hepsını dene olmasa simkart okuyucunun altında yanı kartı taktıqın yerde 6 tane karttla temez gören noktacıklar var onları igne ucunla yukarı kaldır sanırım sonurun çözulur sınırlı servıs demek telefonun simkartını okuyamaması veya şebekeyi görmemesi demek
Toplam Hit: 2808 Toplam Mesaj: 4