9 Eylül Üniv. G.S.F De Okuyan Veya Tanıdığı Olan Varmı?
-
9 Eylül üniv güzel sanatlar bölümünde okuyan veya tanıdığı olan varmı? Yetenek sınavlarına girmeyi düşünüyorum ve bir takım merak ettiklerim var;
* G.s.f yetenek sınavlarında torpil dönüyormu?
* Öss puanımızın yüksek olması bize ne kadar avantaj sağlar?
* Hangi puan türü önemli ( sayısal,sözel ,eşit ağırlık)
* Başvuran kişi sayısı çok fazlamı?
* Yenetek sınavı kaç aşamalı?
-
müridlerden sanatçı yok galiba :)
-
hangi puan türü oldugu önemli dğeil
sınav 4 aşamaydı bu yıl (seneye ne olur bilemiyorum)
1. desen 2. desen 3. imgesel 4. renkli (sulu veya guaj)
tavsiyem g.s.f. den bir hocadan ders al. torpilde olabilir onu tam bilemiyorum
-
Oradaki bir hocadan ders alman faydalı olacaktır. Torpil olmasa bile mülakatta şansın yükselebilir. Zor işler... Kolay gelsin...
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------hangi puan türü oldugu önemli dğeil
sınav 4 aşamaydı bu yıl (seneye ne olur bilemiyorum)
1. desen 2. desen 3. imgesel 4. renkli (sulu veya guaj)
tavsiyem g.s.f. den bir hocadan ders al. torpilde olabilir onu tam bilemiyorum
-----------------------------evet öncelikle ordaki bi hocadan ders al..torpil mutlaka vardır yani..
-
hacı g.s.f de çok pis torpil döner torpilin varsa güzel olur.
öss puanı sadece eğitim fakültelerinde işe yarıyo yüksek alırsan iyi olur akademilerde en son baktıkları şey.
puan türü farketmez herhangibir puan türünden 145 ve üstü alırsan yetenek sınavlarına girmeye hak kazanıyosun biraz yüksek alsan güzel olur.
başvuru sayısı üniversiteden üniversiteye göre değişiyo ama genelde artık herkez buralara yöneliyo.
aşamalarda üniversitelere göre değişiyo genellikle eğitim fakültelerinde 2 aşamalı oluyo 1.aşama figür çiziyosun yani insan 2.aşamada da hayalden filan
akademilerde 3 aşama olur (en az) 1.aşama karşınıza bir düzenek koyuyorlar onu çiziyosun 2. aşama bölüm ile ilgili sınav 3.aşama ise sözlü mülakat
g.s.f bunlardan ibaret
-
yaw türkiyede sen torpilsiz bi iş yapıldığını gördünmü .
ayrıca böle özel yetenek sınavlarında oranın daşşaklı sözü geçen hocalarından birinden ders alman senin için büyük avantaj olur :)
-
kardeşim memur orada yardımcı olurum sana
-
bende fotogarf okumak ıstıyorum da nasıl yapılıyo özel yetenek sınavı hıc bılmıorum bazı yerlerde sacma sacma seyler yazıyo ama :/ bilgisi olan varsa paylasırsa mutlu olurum