90 Lar Da Çıkan Bir Tv Dizisi Vardı
-
bi adam vardı birşeyler oluyordu telefon kablolarının içinden geçiyordu elektrik kablolarının içinden geçiyordu bi yere geliyordu böyle elektirkli canavarlarla felan dövüşüyordu. ilk once küçük boyluydu özel güç kullanacağı zaman büyüyordu ve savaşıyordu onlarla. samuray diye birşey di. bi şarkısı vardı 'dukey dukey samuray' diye sanırım. hatırlayan var mı? youtube den videosu felan varsa koyan olursa sevinirim .
-
telefon demişken bi çizgi film vardı ya telefon klubesinden arayıp istediği yere gidiydu :)
-
hoca böyle hatırlayamadığın şeyler için bir site vardı da adını unuttum şimdi ya :D
-
www.isminiunuttum.com
-
dediğin şeyi biliyorum ama adı aklıma gelmedi.
japon dizisiydi hatta -
aklıma tek gelen jiban ama o da senin tanımına pek uymadı sanki.
-
evet öle bir dizi vardı hatırladım güzeldi
-
Yav eskiden bir film izlemiştim. Çocuğun teki robotları felan çok seviyordur robot felan yapıyordu hatta. Bir sahnesinde hologram denen şeyin içine girip saldırı robotunu kendi hareketleriyle kontrol ediyordu var mı bu filmin adını bilen ?
Hatta çocuk sanırım bu star wars filmindeki anakin skywalker ın veled zamanını oynayan çocuktu ama emin değilim!
-
Sanırım senin söylediğin starkid dostum ama hayır anakin i oynamamıştı o jurassic parkta oynamıştı:)
http://www.imdb.com/title/tt0120478/