90'Lı Yıllardan Bir Şarkı Arıyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Genlik yıllarımda Karadeniz Tv yerel kanal iken bir müzik programı olurdu herhafta aynı şarkılar çalardı. Orada bir şarkı vardı onu arıyorum ama bulamıyorum... Şarkıyı şunla çok karıştırıyorum http://www.youtube.com/watch?v=jnZwwSmKYxE

Şarkı sözlerini çok hatırlamıyorum...

Bir adam ve bir kadın vardı klipte. Yine üseki kliptekine benzer mekanlarda geçiyordu, Bir ev gibi biryerde kadın masagibi bir yerde oturuyordu, tavandan çekim yapılıyordu ve tavanda şu büyük pervane(fan) gibi bişey vardı...

Çok açıklayıcı olmadı farkındayım ama çok çok aklıma takılan ve bulmak istediğim bir şarkı... Belki yardımcı olan çıkar....

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

sarkiyi soyleyen kadinmi erkekmi onuda soliyeydin keske ona gore biseler dusunurduk

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Erkekti... Siyah beyaz bir klipti hatta, sepya(sanırım böyle yazılıyor) bişeyde olabilir...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Ve hatta buldum... 

http://youtu.be/UExfYzhirco?list=PL4C30FBDD3877AB0F

_PesimisT_ tarafından 26/Eki/14 14:15 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

bu kisi ozellikle aysa sarkisiyla meshur olmustu 90larda. Tam adi Mehmet Mutaf. Hala faal plastik cerrah prof doktor kendisi

Florenzi tarafından 26/Eki/14 16:32 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 698 Toplam Mesaj: 5