folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 92Lilerin Celp Dönemiyle İlgili Bir Soru

92Lilerin Celp Dönemiyle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkaddaşlar şimdi ben muhtar emmiye gittim askılara baktım asmışlar beni tamam  peki şimdi neyapacam biri diyor askerlik şubesine gidicen başkası diyor sağık ocağına gidip muayne olucan başkasıda dediki gitme kağıt gelicek hangisi doğru biriniz sölesin

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Yav al kağıdı git şubeye okuyom ben ya de ver öğrenci belgeni tecilini yaptır bunun dışında bişey yok.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:
    -----------------------------

Yav al kağıdı git şubeye okuyom ben ya de ver öğrenci belgeni tecilini yaptır bunun dışında bişey yok.

hocam bu kağıt dediğini muhtardanmı alıcam yoksa öğrenci belgesimi

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

Bu ilk aylarda gelen kağıt yoklama kağıdıdır, yani askere gelecek durumdamısın değilmisin onu sorgulamak için gelir bu kağıt. Yada elinde kağıt vs olmasa bile gideceksin şubeye benim yoklama kağıdım geldimi he geldi dediyse yanında öğrenci belgen varsa ver.

Benim kağıt Kars'a gelmişti ben İzmirde ikamet ediyorum düşün taa anasının @mından faxlayacak halim yok kağıdın gelip gelmediği zaten askerlik şubelerince görülüyor. İhtiyacın olan şey öğrenci belgesi. Ha vesikalık bilmemnede isteyebilirler o ayrı. Bende öyle bir şey olmamıştı.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

Bu ilk aylarda gelen kağıt yoklama kağıdıdır, yani askere gelecek durumdamısın değilmisin onu sorgulamak için gelir bu kağıt. Yada elinde kağıt vs olmasa bile gideceksin şubeye benim yoklama kağıdım geldimi he geldi dediyse yanında öğrenci belgen varsa ver.

Benim kağıt Kars'a gelmişti ben İzmirde ikamet ediyorum düşün taa anasının @mından faxlayacak halim yok kağıdın gelip gelmediği zaten askerlik şubelerince görülüyor. İhtiyacın olan şey öğrenci belgesi. Ha vesikalık bilmemnede isteyebilirler o ayrı. Bende öyle bir şey olmamıştı.

çok teşekkür ederim hocam

Toplam Hit: 624 Toplam Mesaj: 5