97 L-Manyak Seri Satılıktır .
-
1997 L-Manyak Serisi Satılıktır. gittigidiyorda 99 serisini adam 150 milyona alıcı bulmuş ben 97 serisini tahribatçılara 230 ytl ye satıyorum altın değerinde dergiler bazıları biraz yıpranmıştır not : Eğer isterseniz elimde lombak ve penguen full serisi bulunur.
-
ne diyon sen dayı one yaw 230 tl tamam o degerde olabilir ama biz yemeye ekmek bulamıyoz a.q bi dergiye 230 tl vericez peh
-
yuh birader o kadar parayı kim verir yaaa
-
en son nolur?
-
hacı hastası olan vereır bendede 2000 den berı lemanyak ve lombak serısı var
ısteyen olursa tanesını 25 ytlden verım ama bıraz yıpranmıslardır -
kokainman valla birşeyler düşünürüz eğer ciddiysen , bu dergiler altın değerinde valla a2 ehliyet alıcam ondan satıyorum yoksa sitseler satmazdım bunları öle bir saklıyorum ki naylon poşetin içinde geçen senede salaklık edip gırgırın ilk dergisini satmıştım dede yadigarı 80 ytl ye ama sonra anladım ki 150 den aşşağı değilmiş
-
TEINER +9
burda 500 bin 98-200 arası tanesi eski sahaflarda canım sıkıldıkca girerim 10 milyonla kafama gore alır cıkarım.. bi ara hiç abartısız tam bi gardolabını doldurcak kadar lmanyak+lombağım vardı annem kagıt fabrikasına verdi?? delirmişdi heralde neyse yani eski sahafları arastırın bulun a.q 150 milyon keranemi kapatıoz?? -
walla bendede LOMBAK ın ılk sayısından (5 ay dır almıyorum) beri var... almak ısteyenler varsa bende satabılırım bı aralar babamla kavga etmıstım bunlar yuzunden ama kıyamadım genede atamadım ısteyenler varsa 100 ytl canlı verıyım onlarda sevınsın bende :)
-
evet kerane kapatıyoruz isteyen böle almak isteyen alsın almak istemeyen almasın ben sana zorla al demiyorum sanane o zaman alla alla ya hayret bişey
-
Ben temiz L-manyak, Lombak karışık 50 tanesini 50 liraya veriyorum.. İlgilenenler özel mesaj atsın.
-
Webcam'da da tek tek gösterebilirim dergilerin durumunu.
Toplam Hit: 2687 Toplam Mesaj: 11