folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 2 Ay Kullanmaya İnternet Paketi

2 Ay Kullanmaya İnternet Paketi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Evet hocalar yalnızca 2 (3 de olabilir) Ay kullanabileceğim ucuz bir internet paketi arıyorum varmıdır bilginiz hangisini önerirsiniz. Kotası önemli değil 4 GB yeter 6GB olsa daha iyi olur tabi ama :) Hızı da yüksek olmalı. Yani yüksekten kastım 926kbps'den yüksek olmalı (Şu sıralar vodafone internetten ve telefonumdan bağlanmaya çalışıyorum da sürekli bu zıkkım hız yazıyor deli oluyorum yüklenmiyor bir türlü)

Özet: TTNet 8mbits var 2 aylık 69 tl şimdilik bu paket uygun gibi duruyor ama diğerlerini hiç bilmiyorum bir bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Teknosadan turuncu indirimde 4gb kotalı vınn 19TL ye al.

aldıktan sonra hediye aylık1gb yazıp 4402 ye yolluyorsun.Bu kısımdaki bilgileri kontrol et. bu 1gb yi 3ay içerisinde kullanıma açabiliyorsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

bu vınn lar yurt dışında da çalışıyor mu ?

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:
    -----------------------------

yurtdışından hat alıp onun ayarlarını girersen olur.

ama turkcell hattıyla gidip yurtdışında kullanmayı aklından bile geçirme.

He is finding himself.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

by_Tet bunu yazdı:

Evet hocalar yalnızca 2 (3 de olabilir) Ay kullanabileceğim ucuz bir internet paketi arıyorum varmıdır bilginiz hangisini önerirsiniz. Kotası önemli değil 4 GB yeter 6GB olsa daha iyi olur tabi ama :) Hızı da yüksek olmalı. Yani yüksekten kastım 926kbps'den yüksek olmalı (Şu sıralar vodafone internetten ve telefonumdan bağlanmaya çalışıyorum da sürekli bu zıkkım hız yazıyor deli oluyorum yüklenmiyor bir türlü)

Özet: TTNet 8mbits var 2 aylık 69 tl şimdilik bu paket uygun gibi duruyor ama diğerlerini hiç bilmiyorum bir bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

1.türkcell konturlu vınn

2.vodofone konturlu vınn

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

http://www.dsmartnet.com.tr/Campaigns_yazlikinternet.aspx hocam bunlarada bakabilirsin :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı:

Gharzvog bunu yazdı:

yurtdışından hat alıp onun ayarlarını girersen olur.

ama turkcell hattıyla gidip yurtdışında kullanmayı aklından bile geçirme.

Bi 15 gun cikicam. Turjcell vin aluip giriyim diyordum. Yada telefon tarifesi alip mi telefon uzerinden kullansam

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Yurtdisinda ( en azindan amerikada ) cep telefonu kullanimi cok pahali. Aldigin smsi bile ucretlendiriyorlar amk

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

kady bunu yazdı:

by_Tet bunu yazdı:

1.türkcell konturlu vınn

2.vodofone konturlu vınn

hocam bundan biraz bahsedermisin.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/vinnailesi/Faturasiz-3-Aylik-VINN-Kampanyasi.aspx  bu nasıl hocalar bende bunu kullanmayı düşünüyorum.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
Toplam Hit: 1536 Toplam Mesaj: 10