2 Ay Kullanmaya İnternet Paketi
-
Evet hocalar yalnızca 2 (3 de olabilir) Ay kullanabileceğim ucuz bir internet paketi arıyorum varmıdır bilginiz hangisini önerirsiniz. Kotası önemli değil 4 GB yeter 6GB olsa daha iyi olur tabi ama :) Hızı da yüksek olmalı. Yani yüksekten kastım 926kbps'den yüksek olmalı (Şu sıralar vodafone internetten ve telefonumdan bağlanmaya çalışıyorum da sürekli bu zıkkım hız yazıyor deli oluyorum yüklenmiyor bir türlü)
Özet: TTNet 8mbits var 2 aylık 69 tl şimdilik bu paket uygun gibi duruyor ama diğerlerini hiç bilmiyorum bir bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Teknosadan turuncu indirimde 4gb kotalı vınn 19TL ye al.
aldıktan sonra hediye aylık1gb yazıp 4402 ye yolluyorsun.Bu kısımdaki bilgileri kontrol et. bu 1gb yi 3ay içerisinde kullanıma açabiliyorsun.
-
bu vınn lar yurt dışında da çalışıyor mu ?
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------bu vınn lar yurt dışında da çalışıyor mu ?
-----------------------------yurtdışından hat alıp onun ayarlarını girersen olur.
ama turkcell hattıyla gidip yurtdışında kullanmayı aklından bile geçirme.
-
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------Evet hocalar yalnızca 2 (3 de olabilir) Ay kullanabileceğim ucuz bir internet paketi arıyorum varmıdır bilginiz hangisini önerirsiniz. Kotası önemli değil 4 GB yeter 6GB olsa daha iyi olur tabi ama :) Hızı da yüksek olmalı. Yani yüksekten kastım 926kbps'den yüksek olmalı (Şu sıralar vodafone internetten ve telefonumdan bağlanmaya çalışıyorum da sürekli bu zıkkım hız yazıyor deli oluyorum yüklenmiyor bir türlü)
Özet: TTNet 8mbits var 2 aylık 69 tl şimdilik bu paket uygun gibi duruyor ama diğerlerini hiç bilmiyorum bir bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
-----------------------------1.türkcell konturlu vınn
2.vodofone konturlu vınn
-
http://www.dsmartnet.com.tr/Campaigns_yazlikinternet.aspx hocam bunlarada bakabilirsin :)
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------bu vınn lar yurt dışında da çalışıyor mu ?
-----------------------------yurtdışından hat alıp onun ayarlarını girersen olur.
ama turkcell hattıyla gidip yurtdışında kullanmayı aklından bile geçirme.
-----------------------------
Bi 15 gun cikicam. Turjcell vin aluip giriyim diyordum. Yada telefon tarifesi alip mi telefon uzerinden kullansam -
Yurtdisinda ( en azindan amerikada ) cep telefonu kullanimi cok pahali. Aldigin smsi bile ucretlendiriyorlar amk
-
kady bunu yazdı:
-----------------------------by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------Evet hocalar yalnızca 2 (3 de olabilir) Ay kullanabileceğim ucuz bir internet paketi arıyorum varmıdır bilginiz hangisini önerirsiniz. Kotası önemli değil 4 GB yeter 6GB olsa daha iyi olur tabi ama :) Hızı da yüksek olmalı. Yani yüksekten kastım 926kbps'den yüksek olmalı (Şu sıralar vodafone internetten ve telefonumdan bağlanmaya çalışıyorum da sürekli bu zıkkım hız yazıyor deli oluyorum yüklenmiyor bir türlü)
-----------------------------1.türkcell konturlu vınn
2.vodofone konturlu vınn
-----------------------------hocam bundan biraz bahsedermisin.
-
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/vinnailesi/Faturasiz-3-Aylik-VINN-Kampanyasi.aspx bu nasıl hocalar bende bunu kullanmayı düşünüyorum.