Aaa Logo 3.10 Çok Koay Logo Hazırlayınız
-
http://hotfile.com/dl/86583899/657a0ac/logo.rar.html
key geni içinde virüs olabilir eğer öterse aşağıda key hazır
logo hazırlamak gerçekten çok kolay bir sürü logo var içinde web tasarımcılara bire bir
key: 3Qqg-nM5t-qqfD-5ma2
-
hiçbir web tasarımcı böyle programlarla banner/logo yapmaz. uzmanlaştığı bir iki resim işleme yazılımı vardır orada yapar kaldıki zaten ortalıkta tasarımcıyım diye dolaşan hıyar lalesi bol..
-
aslında pratikte çok işe yarar kullanmaz diye bişi yok tasarımcı acık adamdır kendini bir kaç programla sınırlamaz bence üstad
-
Bu her konuda böyledir tasarımdada programlama da da kestirme yol varken kim uğraşmak ister.Tabi bu program güzel iş çıkartma imkanını sağlıyormu o da var.
-
edit
-
tasarimci degilim yorum yapmam ne kadar dogru bilmem ama tasarimci arkadaslar yani is yeri olan arkadaslar var coreldraw'da kisayollari kullanarak iki dakikada cok kaliteli seyler yapiyorlar bu programi falan gormedim onlarda
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
tasarimci degilim yorum yapmam ne kadar dogru bilmem ama tasarimci arkadaslar yani is yeri olan arkadaslar var coreldraw'da kisayollari kullanarak iki dakikada cok kaliteli seyler yapiyorlar bu programi falan gormedim onlarda
-----------------------------gel bana sor sen o programı içini dışını biliyorum :))
hee şu varki illistratior ondan daha iyi ve becerikli keşke onu öğrenseydim ama corel de aşşa kalmaz.
ayrı bi tasarımcı şudur bu dur olayına girip tartışma bile açmıyorum..
bana göre güzel oldukdan sonra yok o programla yapılmış yok bunla yapılmış ilgilenmem bile önemli olan güzelliktir.
her corelde photoshopta güzel yapılacak die bi kayde yoksa her ufak ve hazır programda kötü yapacak diye bi kayde yok...
he şu var bu programlar basit kaçan daha çok amatör insanlar için yapılan. programlar... Ama bir çok kişinin ihtiaycı olur. Hatta ben bu işte harikayım diyen insanların bile hoşuna giderbilir.....
-
elbette herşey kullanılabilir tek bir araca bağlı olunmaz en azından işe yaramasa bile içerisinde ki hazır tasarımlar bir fikir verebilir
-
kullandım önceden logo programı kullanılmaz
-
hiç yoktan iyidir ağalar