Android Bluestacks Uygulamasını Pc De Çalıştırma (Yardım)
-
Müridler şu androıd için olan BlueStack programını , daha dogrusu PC de Androıdı calıstırabılecegımız BlueStacks programını PC de calıstıramıyorum :( Androıdde bır oyun var , Pc de oynamak ıstıyorum ama dun 20 kere kurdum , sildim , kurdum , sildim bır turlu çalıştıramadım...
Team Viewer ile falan yardımcı olacak murıd varsa çok sevınırım ...
Bu programın ince bir detayı mı vardır nedır , normal kurdugunda çalısmıyor , çalısmak ıcın son versıyon yukleyın gıbı bır hata verıyor sanırım ama son versıyonu 5 kere kendı sıtesınden ındırdım , netten de degısık versıyonlarını denedım olmuyor olmuyor olmyor :( -
Yok mu bilen duyan kullanan ...
Karakuleeeeeeeeeeeeeee -
ben de eski telefon numaram vasıtasıyla pcden whatsapp kullanmak için kurmuştum win 8.1'e geçince çalışmadı :S
-
Lightsaber bunu yazdı
ben de eski telefon numaram vasıtasıyla pcden whatsapp kullanmak için kurmuştum win 8.1'e geçince çalışmadı :S
Win 7 - 64bit e kurmaya calısıyorum hocam ...
Bundan 1 sene once de denemıstyım ne yapıpta kurmustum hatırlamıyorum ama zor bela kurmustum , yıne denıyorum amk sureklı bısılerın hatasını verıyor ... -
Ben androvm ile whatsapp kullandım PC'den.
androvm kendini genymotion ile değiştirdi sanırım en son öyle yapıyorlardı.
İnternette şunu gördüm.
ilk giriş sayfasındaki olayı nasıl yapmışlar küçük ekranda android kullanma şeyi anlamadım. VNC falan gibi bişiler gördüm ama bilmiyorum.
Bunu da gördüm
kullanmadım.
pSkpt tarafından 21/Ara/13 17:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Senin dedıklerını de denıcem hocam ama sanırım yaptım gıbı :)
Şuanda durum bu :)
-
JiggSaw bunu yazdı
Senin dedıklerını de denıcem hocam ama sanırım yaptım gıbı :)
Şuanda durum bu :)
hocam nasıl yaptın?
-
Evet yaptım oldu ve kutur kutur LG G2 androıd telefonumda oynadıgım oyunu oynuyabılıyorum :D
Hocam Önce kuruyorsun Bluestacks ı , sonra eklentılerınden Apps ları da kuruluyor onu Denetım masasından kaldırıyorsun :)
Sonra BlueStacks ı tekrar kuruyorsun PC yı ac kapat ...
TAMAM DIR :)