Ankara'da Ipad 2 Satan Yerler ?
-
Merhaba muridler bir sorum olucak yakın bir zaman içinde bir miktar para geçicek elime ve bunla ipad 2 almayı düşünüyorum 2 adet sorum var bunları bilgili arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim
1) İpad 2 16GB lik olanının fiyatı gayet iyi fakat uzun vadede beni götürürmü oyun amaçlı değil web programlama ve tasarım için alacağım heryerde işimi yapabilmek için.
2) Ankarada garantili satan yerler neresi vatanbilgisayar gibi değil daha çok normal küçük dükkan arıyorum çünkü parayı elden nakit bi şekilde tek seferde vericem ondan dolayı indirim felan yapma olasılıkları daha rahat oluyorda.
Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim herkese iyi günler :) -
Bana martın 15 inde Ipad 2 geliyor yurt dışından garantılı.
Apple A5 1 GHz İşlemci
32 GB Solid State HDD
Opsiyonel Sürücü
9.7" Multi-Touch LED Ekran
1024 x 768 çözünürlük
Wi-Fi + 3G
rengi beyazHaftaya tahribatta konuyu açacam 1400 Tl ye yatacam.
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------Bana martın 15 inde Ipad 2 geliyor yurt dışından garantılı.
Apple A5 1 GHz İşlemci
32 GB Solid State HDD
Opsiyonel Sürücü
9.7" Multi-Touch LED Ekran
1024 x 768 çözünürlük
Wi-Fi + 3G
rengi beyazHaftaya tahribatta konuyu açacam 1400 Tl ye yatacam.
-----------------------------
hocam bu aleti satıcakmısın bide ankaradaysan direk talibim alete söyleyim :D -
-
15mart perşembeye denk geliyo tahminen o günün akşamına kadar okutur aleti,ya da pazar günü :D
-
Web programlama bi nebze tamam da tasarimda nasil kullan mayi dusunuyorsun hocAm
-
Ne yapacan ankaarayı kardeş yhaa aç internetten sipariş et en güzeli :)
-
Noneyim bunu yazdı:
Web programlama bi nebze tamam da tasarimda nasil kullan mayi dusunuyorsun hocAm
----------------------------belki müşterilere örnekleri gösterebilirde bunun için öyle aham şaham bir tablete ihtiyaç yok neyse gene bende merak ettim
-
Noneyim bunu yazdı:
http://www.koderapp.com/ bu programı kullanıcam gayet güzel kullanışlı bide tasarımım çokda iyi değil arada küçük css değişiklikleri için daha çok php kodlama yazacağım için rahat bi sistem
MrSari hocam yurtdışından geldiği için 3g yi kayıt ettirmemiz gerekiyormuş kayıtlı mı gelicek yoksa geldiğin kayıt ettircen mi ?
-
Carrefour da 1499TL olduğunu hatırlatırım.
-
Klavyesi uzun uzun yazmak icin elverisli degil, tabi blututlu falan klavye alirsan guzelce halledersin