ATM'ler Bankamatik Kartını İçeri Almıyor
-
Selamlar,
1.5 ay falan kartı kullanmadım atm lerde neyse 2 gün önce bakayım ne kadar para var diye atm ye taktım, yarısı girdi kalan yarısı girmedi. Aynı kartla o gün otomatlardan bilet almıştım oysa.. Neyse dedim atm de bi şey var, sonra markete gidip oradaki pos makinesinde denedim ve sorunsuz çalıştı..
kart kredi kartı değil para kartı. neden böyle bi sorun var sizce?
kart da bir problem görülmüyor? acaba chip de mi problem var ? yani atm nin almaması tuhaf. hatta başka bankanın atm sinde de denedim onda da okumadı..
bana bazen nakit para lazım oluyor, şimdi bankaya gideceğim orası ayrı bi sıkıntı, ingilizce konuşamıyor bazıları, derdimi anlatamıyorum :)
-
Manyetiği arada öyle bozulabiliyor yenisini çıkart hocam
tam terside olabiliyor atm de çalışıp alışverişte çalışmayabiliyor
-
Öyleyse baya bi ilginç. Şimdi gidiyorum bankaya bakalım ne diyecekler
-
Tamamdır kartta problem varmış ücretsiz değiştiriyorlar. arkadaş tercümanlık yaptı. Zaten şansıma orda çalışan bi güzel Türk kızı vardı :) o da yardımcı oldu
-
unbalanced bunu yazdı
Tamamdır kartta problem varmış ücretsiz değiştiriyorlar. arkadaş tercümanlık yaptı. Zaten şansıma orda çalışan bi güzel Türk kızı vardı :) o da yardımcı oldu
hangi ülke hocam güzel türk kızları niye kaçıyor :(
-
aksanına bakılınca doğma büyüme buralı gibi ya da küçük yaşlarda gelmiş. isviçre de hocam.. aileler genellikle siyasi olaylardan dolayı 25-30 yıl önce göç etmişler...
neyse yolda gelirken iki adam önümü kesti, franzıca bi şeyler dediler, fransızca konuşamam dedim, sorun değil dedi, neyse karşıma geçti nerelisin dedi türkiye dedim, sonra dediki ailende sana en iyi davranan kim dedi ne alakaysa.. öyle problemlerimiz yok dedim, bi daha sordu, dedim anne babam da anynı davranıyor, şaşırdı :) sonra dedi ben misyonerim, yakasındaki jesus-christ zımbırtısını gösterdi işte.
Türkiye de de misyonerler var dedi, evet biliyorum dedim.. Jesus a inanıyor musun dedi. Evet tabi dedim ama ben daha farklı inanıyorum, bir peygamber olarak inanıyorum, tanrı ya da tanrının oğlu olarak inanmıyorum dedim. Dedi ki sonuçta iyi bir insan, tabi öyledir deidm ben de. sonra elinde bir kart gösterdi, işte arayabilirsin falan filan. Dedim ki ben müslümanım ve dinimden memnunum çok teşekkürler diyip elini sıktım ve ayrıldım :)
sonra yolda yürürken 3 yaşında bi çocuk karşıdan geliyor tek başına, o yaşta çocuğun bonjour demesi şaşırttı beni :) burda insanlar tanımadıklarına selam verir sürekli ama o yaştaki çocuktan da beklemiyordum :) büyük adam gibi valla
-
büyük gelmiştir :D
-
unbalanced bunu yazdı
aksanına bakılınca doğma büyüme buralı gibi ya da küçük yaşlarda gelmiş. isviçre de hocam.. aileler genellikle siyasi olaylardan dolayı 25-30 yıl önce göç etmişler...
neyse yolda gelirken iki adam önümü kesti, franzıca bi şeyler dediler, fransızca konuşamam dedim, sorun değil dedi, neyse karşıma geçti nerelisin dedi türkiye dedim, sonra dediki ailende sana en iyi davranan kim dedi ne alakaysa.. öyle problemlerimiz yok dedim, bi daha sordu, dedim anne babam da anynı davranıyor, şaşırdı :) sonra dedi ben misyonerim, yakasındaki jesus-christ zımbırtısını gösterdi işte.
Türkiye de de misyonerler var dedi, evet biliyorum dedim.. Jesus a inanıyor musun dedi. Evet tabi dedim ama ben daha farklı inanıyorum, bir peygamber olarak inanıyorum, tanrı ya da tanrının oğlu olarak inanmıyorum dedim. Dedi ki sonuçta iyi bir insan, tabi öyledir deidm ben de. sonra elinde bir kart gösterdi, işte arayabilirsin falan filan. Dedim ki ben müslümanım ve dinimden memnunum çok teşekkürler diyip elini sıktım ve ayrıldım :)
sonra yolda yürürken 3 yaşında bi çocuk karşıdan geliyor tek başına, o yaşta çocuğun bonjour demesi şaşırttı beni :) burda insanlar tanımadıklarına selam verir sürekli ama o yaştaki çocuktan da beklemiyordum :) büyük adam gibi valla
al lan beni beni al.Gayler evleniyor muydu orda ?
http://www.youtube.com/watch?v=IPBzmEiA-VE
-
haha videoyu yeni gördüm süpermiş yaa :)
bildiğim kadarıyla hem cinsler evlenemiyor resmi olarak..
http://en.wikipedia.org/wiki/Same-sex_marriage
burada var liste :)
kendine kız bulabilirsen gelebilirsin.. öyle bi kaç adam tanıtım.. hatta lise arkadaşım bile o şekilde gitti cenevre ye