Bakar Mısınız? Yurt Dışı Sitelerden Ürün Alma Konusunda ...
-
merhaba arkadaşlar
bana hemen alt linkteki notebook klavyesi lazım
bu benim klavyenin herşeyi lie aynısı
aşağıda da benzerleri var
http://smartparts.co.uk/catalog/keyboards/product/Toshiba/Equium/P200+Series/P200-178/lk-t23/
http://www.amazon.co.uk/Toshiba-Equium-LAYOUT-KEYBOARD-PK130170340/dp/B0052CZU92
yabancı sitelerde bir dünya var nedense Türk sitelerinde denk getiremedim
şimdi yabancı güvenilir sitelerden alışveriş yapan hayırsever birisi bana bunu temin edebilir mi (tahmini temin etme süresi kaç gün dür)
veyahut elinde yada calıştığı yerde bu üründen birisi bana bunu temin edebilir mi
ödemede sıkıntı olmaz Allahın izni ile
birde bütün bunları ekran klavyesi ile yazdım hiç sormayı tek tek yazmak çok kötü :(
yardımlarınızi bekliyorum teşekkürler şimdiden
-
Hocam ebay dan istedigin neyse parasini once bana odemen kaidesiyle alabilirim...
Diger sitelerden alisveris yapmadim girmek istemem ama ebaydan 10 dan fazla urun almisligim var...
Temin suresine gelince saticiya ve gelecegi ulkeye göre degisir... Ama ortalama 20 - 25 gunu bulur....
Bu sartlarda dusunursen yardimci olurum...
-
ebay-amazon gibi amerikan odaklı sitelerde ya satıcalar malları tr ye yollamıyor,yolluyanlarında çoğu 30-50$ arası kargo istiyor.malın ederinden fazla isteyenlerde gördüm. yabancı siteden alışveriş yapıcakken dikkat ediceğin olay ödeme sayfasında paypal seçeneği varsa sıkıntı olmaz o siteden.olsada her türlü paypal emmi paranı sana vericek.
-
piradomim bunu yazdı
ebay-amazon gibi amerikan odaklı sitelerde ya satıcalar malları tr ye yollamıyor,yolluyanlarında çoğu 30-50$ arası kargo istiyor.malın ederinden fazla isteyenlerde gördüm. yabancı siteden alışveriş yapıcakken dikkat ediceğin olay ödeme sayfasında paypal seçeneği varsa sıkıntı olmaz o siteden.olsada her türlü paypal emmi paranı sana vericek.
dikkat edeceğim araştıracağım hocam
JiggSaw bunu yazdıHocam ebay dan istedigin neyse parasini once bana odemen kaidesiyle alabilirim...
Diger sitelerden alisveris yapmadim girmek istemem ama ebaydan 10 dan fazla urun almisligim var...
Temin suresine gelince saticiya ve gelecegi ulkeye göre degisir... Ama ortalama 20 - 25 gunu bulur....
Bu sartlarda dusunursen yardimci olurum...
pm atacağım bilgi için
-
bende 2-3 güne alibaba.com dan sipariş vereceğim inş sakata gelmeyiz :D
-
dreammaker bunu yazdı
bende 2-3 güne alibaba.com dan sipariş vereceğim inş sakata gelmeyiz :D
hocam bende güvenemiyorum önceden de yurtdışı alışveriş yapmadım ondan soruyorum.
alibaba da kargo ne kadar ki
edit: alibaba dan istediğim ürün ü buldum ama en az 3 ürün şartı var sanırım :(
eyuperol tarafından 01/Eki/13 18:47 tarihinde düzenlenmiştir