Cheaps VPS Çok Yavaş Ne Yapabilirim?
-
İyi akşamlar arkadaşlar video down-up işleri için kullanacağım bir VPS almıştım hesaplı olsun diye 5$ ama net'i uçuyor ama pc olağan üstü yavaş acaba benim VPS'ye bağlantı hızım mı düşük yoksa pc mi yavaştır? Ne önerirsiniz hem ucuz hem kaliteli bir VPS bulabilirmiyim 10 adet alıcam, o yüzden ucuz olması önemli.
Edit: Şuan takıldı ve bağlantı koptu giremiyorum
-
Klasik digitalocean yazak olacaktır.
Bende tavsiye ederim.
-
HoLyCat bunu yazdı
Klasik digitalocean yazak olacaktır.
Bende tavsiye ederim.
video editör vs. program kullanmam gerekiyor yoksa, iyi olurduda.
-
yoo gayet hızlı ancak 5 dolara biraz sistem yavaş oluyor ben kullanıyorum sistem özellikleri düşük oldugu için yavaş oluyor , hocam önce neyi nasıl yapacagına karar ver yada ne aradıgına , mesela ne iş için ne arıyorsun ben cheaps kullanıyorum hemde günde 100.000 mail basıyorum gayet ideal ama sen video up down yapıyon yavaş diyorsun neye göre yavaş onu anlamadım
-
ElizaBeTH bunu yazdı
yoo gayet hızlı ancak 5 dolara biraz sistem yavaş oluyor ben kullanıyorum sistem özellikleri düşük oldugu için yavaş oluyor , hocam önce neyi nasıl yapacagına karar ver yada ne aradıgına , mesela ne iş için ne arıyorsun ben cheaps kullanıyorum hemde günde 100.000 mail basıyorum gayet ideal ama sen video up down yapıyon yavaş diyorsun neye göre yavaş onu anlamadım
hocam neti gayet hızlı, video editlemeye çalışırken sorun yaşıyorum veya youtube sayfasından indirmeye kalksam izleme bölümü acayip kasıyor, bazen takılıyor, benim durumuma göre bi vps öneriverde bunuda sana hediye ediyim.
-
5$ demişsinde bilgisayarın donanımı para cinsiyle tarif edilmiyor.
işlemci ne ?
ram ne ?
işletim sistemi ne?
çalışan programlar neler ?
müneccim değiliz bunları bilmeden cevap verelim.
onun haricinde "hem ucuz hem kaliteli" olayı pek mümkün bir şey değil. linux işletim sistemi düşünürsen digitalocean fiyat performanstır
-
Bende aldim denemek icinde o fiyata cokta hizli olmasini beklememek lazim :))
-
ElizaBeTH bunu yazdı
göz sağlıkçısı spamcı :p
-
1 gb ram 25 gb hdd 2 cpu filan
gözle ilgileniyoruz diye spamdami basmıyahhh
-
FCN bunu yazdı
5$ demişsinde bilgisayarın donanımı para cinsiyle tarif edilmiyor.
işlemci ne ?
ram ne ?
işletim sistemi ne?
çalışan programlar neler ?
müneccim değiliz bunları bilmeden cevap verelim.
onun haricinde "hem ucuz hem kaliteli" olayı pek mümkün bir şey değil. linux işletim sistemi düşünürsen digitalocean fiyat performanstır
IDM, VİDEO CONVERTER GÜNCEL KULLANILCAK VE ALTTA SÜREKLİ YOUTUBE AÇIK OLUCAK.
-
yokmu blader ya kullanan tavsiye verecek