Deneme,Kitap, Hikaye Yazan Müridler. Para Kazanabiliriz!
-
Arkadaşlar, bu gün surf yaparken Google Play'in kitap uygulamasına rastladım. Kitaplarınızı taratıp pdf formatında ebook olarak yayınlatabiliyorsunuz. İsterseniz yayınlanmamış olsun yine de ekleyebiliyorsunuz, illa ki bir yayın evinden çıkmış olması gerekmiyor. Şimdi sorum şudur.
Bu kitaplarda Adsense aracılığı ile para kazanabilir miyiz?Kazanırsak nasıl, yazı içi reklam mı ?
-
eğer mobil uygulama yapacaksan admob ile reklam koyabilirsin hocam, yapı olarak o da benziyor zaten google un hizmeti.. ama youtube a koymayı diyorsan bilemiyorum..
-
unbalanced bunu yazdı
eğer mobil uygulama yapacaksan admob ile reklam koyabilirsin hocam, yapı olarak o da benziyor zaten google un hizmeti.. ama youtube a koymayı diyorsan bilemiyorum..
merhabalar hocam, admob'u biraz açıklayabilir misin? Google'dan baktığımda 3 kuruş bilgi için 300 satır yazı yazmışlar.
Hayır youtube değil googleplay düşünüyorum. -
hocam şuanda hali hazırda bir kitabım var düzenlemiş durumda yayınevlerine gönderim yapıcam ama uygulama konusundada yardımcı olarabilirim (yazım yada tasarım fark etmez) kitabıda verebilirim bir ara google play e koyayım dedim ama okunma ve indirme istatistiklerini google vermiyor doğal olarak nasıl bir getirisi var bilmiyorum
-
uup
-
up
-
anlamadım
evde yazdığım bir kitap var ama yayınlamadım diyelim.
bunu ebook olarak çevirip ekliyorsun indirildikçe falan paramı kazanılıyormuş şimdi