Discovery 2 Ekran Degişimi
-
Cihazın üzerinde her hangibi bir koruma yoktu iskembede otururken yerden 30 40 cm yükseklikten düşüp ekranı kırıldı.
neyse konumuz bu degil zaten :)
şimdi cihazın dokunmatiği de çalışmıyor cihazın üzerinde room root recovery ne ararsan var dolayısıyla servise yolladığım an
garantisi bittiği andir ne yapmalı ?
-
bychaos bunu yazdı
Cihazın üzerinde her hangibi bir koruma yoktu iskembede otururken yerden 30 40 cm yükseklikten düşüp ekranı kırıldı.
neyse konumuz bu degil zaten :)
şimdi cihazın dokunmatiği de çalışmıyor cihazın üzerinde room root recovery ne ararsan var dolayısıyla servise yolladığım an
garantisi bittiği andir ne yapmalı ?
garantsi bitmiş hocam artık kurtuluşun yok :)
-
Ekranı ücretsiz yapmayacakları için rootun vs önemi yok artık hocam. Nasıl olsa parasını verip yaptıracaksın.
-
Ben bu işten hiç bi bok anlamadım gittim verdim telimi yaptılar geriverdiler içindeki sisteme falan da dokunmamışlar garantim de devam ediyo test amaçlı da olsa açmadımı acaba teli :|
-
bychaos bunu yazdı
Ben bu işten hiç bi bok anlamadım gittim verdim telimi yaptılar geriverdiler içindeki sisteme falan da dokunmamışlar garantim de devam ediyo test amaçlı da olsa açmadımı acaba teli :|
1 günde mi yapıp verdiler :| yere düşürünce ekran kırıldığında kullanıcı hatası deyip garanti geçmez diyo biliyodum ben :|
-
bychaos bunu yazdı
Hocam dedigin doğruysa helal olsun adamlara.Samsung var bende çöp oldu samsung para vermek haram gib duruyo.