Euronet Hakkında Bilgisi Olan?
-
Geçen gün bizim mahallede bir bayisinin ilanını gördüm.
Bu gün bayiyi aradım..
2 mbit sınırsız interneti 29 TL ye veriyorlar.
Ama eve hat falan çekilmiyor, interneti telefon üzerinden de vermiyorlar.
Benim eve bir anten (adı herneyse) takacaklarmış,
ben kablosuz olarak bu bayiye bağlanıp öyle internet kullanacakmışım..
http://www.euronet.net.tr adresinden alınan fotolar olayı açıklıyor galiba..

(Resimde yazılanın aksine 2 Mbit 29 TL ye veriliyor... Şu anda kampanyaları var galiba.. )
Bir de aklıma takılan bir iki soru var...
Bu soruları daha sonra yazarım buraya..
-
Mikrotik teknolojisinin laciverti sanırım bu
-
PSPlerde de hotspot wifi filan bir şey görmüştüm ama nedir ne değildir bilmiyorum ..
-
Linux yada XP isletim sistemi kullanıyorsan 5 para ödemeden sınırsız kullanabilirsin "mac changer" sistemi ile ancak Win 7 de pek mümkün değil. Hotspot sistemleri yaygınlaşıyor.
1. HotSpot ağına bağlan login olmana gerek yok.
2. NetScan veya benzeri program ile ağ tarama yap.
3. login olmuş herhangi bir üyenin Mac adresini kopyala.4. Kendi ağ kartının Mac adresi ile değiştir.
5. Kahveni al beleş internetin keyfini çıkar.
-
PatriotCracker bunu yazdı
Linux yada XP isletim sistemi kullanıyorsan 5 para ödemeden sınırsız kullanabilirsin "mac changer" sistemi ile ancak Win 7 de pek mümkün değil. Hotspot sistemleri yaygınlaşıyor.
3. login olmuş herhangi bir üyenin Mac adresini kopyala.4. Kendi ağ kartının Mac adresi ile değiştir.
Benim aklıma takılan sorulardan birisi, benim networkumun sniff edilebilip edilemeyeceğiydi..
Yukarıda yazılanları göz önüne alırsak, iletişim sniff edilebilir mi yani ?
-
ilginçtir ilk defa görüyorum Türkiyede olduğunu bilmiyordum.Her ilde varmı acaba sitesinde adam gibi bilgi yok yada ben göremedim
-
İyi güzel bi şeye benziyo herşeyden iyisi ucuz amk..
-
SerYolcu bunu yazdıPatriotCracker bunu yazdı
Benim aklıma takılan sorulardan birisi, benim networkumun sniff edilebilip edilemeyeceğiydi..
Yukarıda yazılanları göz önüne alırsak, iletişim sniff edilebilir mi yani ?
TTNet WiFi bağlantılarını sniff edemiyoruz sanırım. Uzun süredir denememiştim.
Bu arada mac adresini değiştirip bağlanmayı deniycem en kısa zamanda. Aklıma gelmemişti, ben IP için izin veriyor sanmıştım.
-
hizmet suan sadece sariyerde mümkün :)
-
superonline dan 1000mbps lik paketi satın alsam.
999 TL ( akk si fln yok )
euronet gibi elimdeki altyapıyı (yani fiberi ) dağıtacak sistemi kursam anteni beleş versem kanpanya cacığına.
29 TL den 2 mbps dağıtsam 100 müşteriye.
100 x 29 = 2900 TL yapar gelir yapar.
bu adamların 8mbps lik bağlantıyı bile bu hızlarla satarak güzel para kazanabileceğine inanıyorum.
Ayrıca bu sistemi galiba bizim manyak marketçi kendi evi ve süpermarketi arasına kurmuş benzeri bir anten var evine doğru bakıyor.
Burada adam hotspot oluyor yani elindeki interneti paylaşıma açıyor. Tek farkı evde yaptığınız şeyi adam para alarak yapıyor.
Ayrıca 3g den önce (hala varmı bilmiyorum , bu sistem kıbrısta kullanılıyordu )
Edit : alt yapıyı ttnet üzerinden alıyormuş 1000Mbit
PanxeR tarafından 23/Eyl/12 07:16 tarihinde düzenlenmiştir