Facebook Hesabım Bir Anda Kapatıldı!
-
Kullanmakta olduğum facebook hesabı bir anda ortaha hiçbir şey yokken kapatıldı, ne bir uyarı verildi ne de gerekli bir mazeret ortaya sürüldü. Kafayı yemek üzereyim çünkü binlerce fotoğraf ve önemli bir sürü mesajım vardı benim orada.
http://i.hizliresim.com/7mJOaa.jpg => böyle bir form doldurdum.
facebook linkim de: www.facebook.com/azorathofdeath , emailim illuminated666@hotmail.com
Açtırmak için ne yapabilirim?
-
Kapatılan hesaplar geri açılmıyor. Bir anda da kapatılmıyor bildiğim kadarıyla. Hani bu şikayet et, spam olarak işaretle gibi seçenekler var ya, eğer hakkında çokça bu şekilde şikayet vb varsa otomatik olarak hesap siliniyor tamamen. Muhtemelen kapatılma sebebi olarak bir e-mail atmışlardır. Belki geri döndürülemez bir şey değildir. Kontrol et derim.
-
ya otomatik bir cevap geldi şimdi, isminiz orjinal olmadığı için kapatılmış olabilir gibisinden birşey incelemeye alacaklarmış, benden Kimlik fotoğrafı istediler ki zaten ilk başvurduğum anda yollamıştım.
birden kapatıldı ya, hani fazla arkadaşlık isteği yollarsın da, bir anda log in olun der ya, aynen o şekilde. log in ol dedi, bende aha tamam bi 30 gün kimseyi ekleyemeyeceğim derken "Your account is disabled"'ı görünce tüm moralim çöktü.
Buraya yazmamın nedeni de, belki facebook türkiyede çalışan birileri vardır diye.
SweetyVolty tarafından 09/Haz/14 13:45 tarihinde düzenlenmiştir -
SweetyVolty bunu yazdı
ya otomatik bir cevap geldi şimdi, isminiz orjinal olmadığı için kapatılmış olabilir gibisinden birşey incelemeye alacaklarmış, benden Kimlik fotoğrafı istediler ki zaten ilk başvurduğum anda yollamıştım.
birden kapatıldı ya, hani fazla arkadaşlık isteği yollarsın da, bir anda log in olun der ya, aynen o şekilde. log in ol dedi, bende aha tamam bi 30 gün kimseyi ekleyemeyeceğim derken "Your account is disabled"'ı görünce tüm moralim çöktü.
Buraya yazmamın nedeni de, belki facebook türkiyede çalışan birileri vardır diye.
ahahahahahah sen beni güldürdün ya :))
-
Arduous; vardı ya :D Türk admin vardı tbtden ama nickni hatırlayamıyorum :D
-
-
HolyCat. :'(
Son giriş yaptığı Tarih : 27 Ekim 2013 (Pazar) 01:13 -
SweetyVolty bunu yazdı
Son giriş yaptığı Tarih : 27 Ekim 2013 (Pazar) 01:13 Adam koskoca facebook admini, Şansını dene belki gelir :(
-
Valla yolladım ama adam 7-8 aydır giriş yapmamış ki.
çişi gelen çocuklar gibi sallanıyorum ya oturduğum yerde, içinde tonlarca dökümanım, bilgim, fotoğrafım falan vardı.
-
HoLyCat bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
Son giriş yaptığı Tarih : 27 Ekim 2013 (Pazar) 01:13 Adam koskoca facebook admini, Şansını dene belki gelir :(
Benim hesabı öyle açmıştı mürit
-
telefonu&maili&facebooku falan olan var mı acaba bu müridin?
PS: disabled@facebook.com şu adrese de bi mail döşedim.
SweetyVolty tarafından 09/Haz/14 14:35 tarihinde düzenlenmiştir