Facianin Biri Bitmeden Digeri Basliyor
-
bide bu çıktı başımıza nörecasek
-
la fierté de la France ( Fransa nın gururu )
iLLuMiNaTi tarafından 16/Eki/12 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
off offffffff :( poff amk..
-
nörecaah torpaam
böyle düzenin dirligin
ak caah
-
bunu es geçmemek lazım(/:
http://www.youtube.com/watch?v=MJ-KtaknTMk -
Ulan :|
-
evrende herşeyin bir amacı vardır. hepsini sevgiyle kabul etmeli ve evrene pozitif enerjiler göndermeliyiz. bir felaket gibi görünen şeyler bile bizim tekamülümüz için araçtırlar. tarihte de en büyük bilgeler ve ermişler büyük felaket zamanlarında ortaya çıkmıştır. evreni ve onun içindeki herşeyi sonsuz sevgiyle kucaklamalıyız. şaka lan şaka ben bunları amına koyim...
-
Allahını seven üstüme toprak atsın. :/
-
Prometheus bunu yazdı
evrende herşeyin bir amacı vardır. hepsini sevgiyle kabul etmeli ve evrene pozitif enerjiler göndermeliyiz. bir felaket gibi görünen şeyler bile bizim tekamülümüz için araçtırlar. tarihte de en büyük bilgeler ve ermişler büyük felaket zamanlarında ortaya çıkmıştır. evreni ve onun içindeki herşeyi sonsuz sevgiyle kucaklamalıyız. şaka lan şaka ben bunları amına koyim...
-
Prometheus bunu yazdı
-
RunAway bunu yazdı
Allahını seven üstüme toprak atsın. :/