Fotmat Paketi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:
    -----------------------------
    barıs hocam bu işleri biliyosun bi iki ricam olucak kabul görürse pdf için foxit pdf reader,sıkıştırılmış dosyalar için 7zip winrar,cd yazmak kalıp oluşturmak için free easy burner ultra iso,gerekliyse arama için locate32,temizlik register düzenleme için cclenear,p2p için utorrent,download için jdownloader,tarayıcıya opera+firefox belki chrome da,mp3 için foobar yahut aimp,medya oynatıcı bsplayer ve vlc ayrıca codec olursa on numara olur.şimdi diyeceksin bre insafsız nedir bunlar niye istersin şu sebepten ötürü. az yer kaplarlar,sistemi yormazlar,pratiktirler bence ve bu şekilde önerilerle daha tümleşik bir katılımsız cd oluşturma imkanın olur

eğer boyutu bir cd ye denkleştirebilirsen kurulum esnasından bir kaç program ekliyeceğim bunlarn kesin ve ilk olanı benim için WinRAR'dı işletim sistemi kurarken oda kurulçaktı böylece driverlarını kurarken arşivden dosya çıkarırken vs. sorun olmaması açısından ilk onu düşündüm temel olarak onu koyucam şimdilik.

amacın 700mb içine sığdırmak :) çalışmalara başladım yarın forumda olur

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:
    barıs hocam bu işleri biliyosun bi iki ricam olucak kabul görürse pdf için foxit pdf reader,sıkıştırılmış dosyalar için 7zip winrar,cd yazmak kalıp oluşturmak için free easy burner ultra iso,gerekliyse arama için locate32,temizlik register düzenleme için cclenear,p2p için utorrent,download için jdownloader,tarayıcıya opera+firefox belki chrome da,mp3 için foobar yahut aimp,medya oynatıcı bsplayer ve vlc ayrıca codec olursa on numara olur.şimdi diyeceksin bre insafsız nedir bunlar niye istersin şu sebepten ötürü. az yer kaplarlar,sistemi yormazlar,pratiktirler bence ve bu şekilde önerilerle daha tümleşik bir katılımsız cd oluşturma imkanın olur

ahah 2 şey demişsin yazmadığın kalmamış xD

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    hişt çaktırma :d emin ol aşmaz programların hepsini toplasam 30 mb yapmaz çünkü codec hariç tabi :d en sonunda ben kastırıp bitane katılımsız yapıcam 100 yıl kullanırım sonra
Toplam Hit: 2396 Toplam Mesaj: 14