Galaxy S4 Ekran Sorunum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Selamlar Arkadaşlar

s4'üm dün akşam sorunsuz çalışıyordu, gece uyurken yere düşürmüşüm sabah kalktığımda telefonum açılmadı.

Altttaki videoya benzer bi görüntü geliyor, az çok ekran gözüküyor fakat hiçbir şekilde kullanamıyorum telefonu.Görüntü aşşağı yukarı 

kayıyor vs. Acaba garantiye versem kullanıcı hatası mı derler? Telefon tamirinden anlayan arkadaşlar sorunun nerde olduğunu söylerlerse sevinirim. Boşuna garantiyle vs. zaman kaybetmek istemiyorum.

http://youtu.be/wTib8b5ElEk?t=54s

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

samsung yazısının oradan sık iyice birde telefonu iki elinle alt ve üstten tut zıt yönlere sağ sol yaparak kastır elip gider büyük ihtimal ekran flex inde bir şey var garanti yapar 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Hocam nette izledim adam acip fon vuruyor sonra duzelio.vardir cozumu

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Büyük ihtimalle ekrandan ana karta giden kablo yerinden çıktı veya oynadı. Açıp lehimlemek lazım. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

iphone 3 düşürmüştüm daha 4ler yeni çıkarken. ne üzülmüştüm :( telefoncu lavuk ekranı kaldırdı bi soketi iteledi oldu amk telefon :D 

Edit: Sonra da 200tl aldı pezevenk.

TheKorsans tarafından 22/Haz/14 19:01 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

An itibariyle telefonuna kavuşmuş bulunuyorum ekran kayması sorunundan garantiye verdiğim telefonunun lcdyi değiştirdiler ortadaki tuşuna yenisini takmıslar camada jelatin cekmisler hemde bedava

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Bende de s4 hocam konu cozulmusken su sarj isini nasil halleditorsun

Digital Marketing Manager / Health Tourism
Toplam Hit: 1035 Toplam Mesaj: 7