Glow Stick (Işıldayan Çubuk) Yapımı
-
http://www.youtube.com/watch?v=tItOOpyJP5k
Gördüm hoşuma gitti alttaki videoda oranlarıyla veriyor kimyacı arkadaşlar listelese ve bu kimyasalları bulma olasılıklarımızı yazsa güzel olur...
http://www.youtube.com/watch?v=kH19EIf5GtE
-
not alim bunu izlicem tşk :D
çubuk halinde alırdım bunlardan hafif bükünce yanmaya başlaıodu dolapta falan saklıoduk uzun süre yansın diye
-
hangi malzemeler gerekiyor birisi türkcesini yazabilirmi acaba :)
-
etil asetat - 1 ltsi 15 lira civarı, 9.10 bis (feniletinil) antrasen [9,10-Bis(2-phenylethynyl)anthracene]- fiyatını bilmiyorum, sodyum asetat - 1 kg 15 lira civarı, %30 luk hidrojen peroksid - litresi 12 lira civarı, triklorfenol - fiyat bilmiyorum (ama pahalıymış),
-
Weldox bunu yazdı:
-----------------------------
etil asetat - 1 ltsi 15 lira civarı, 9.10 feniletinil [9,10-Bis(2-phenylethynyl)anthracene]- fiyatını bilmiyorum, sodyum asetat - 1 kg 15 lira civarı, %30 luk hidrojen peroksid - litresi 12 lira civarı, triklorfenol - fiyat bilmiyorum (ama pahalıymış),
-----------------------------etil asetat o kadar pahalı mı hajı :|
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------Weldox bunu yazdı:
etil asetat - 1 ltsi 15 lira civarı, 9.10 feniletinil [9,10-Bis(2-phenylethynyl)anthracene]- fiyatını bilmiyorum, sodyum asetat - 1 kg 15 lira civarı, %30 luk hidrojen peroksid - litresi 12 lira civarı, triklorfenol - fiyat bilmiyorum (ama pahalıymış),
kurtarmıyo hocam (: -
Weldox bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
Weldox bunu yazdı:
kurtarmıyo hocam (:
-----------------------------bişey saram aşırı haşır neşirim bi zararı var mıdır elimi yüzümü asetatla yıkıyorum o derece yani (:
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------Weldox bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
Weldox bunu yazdı:
kurtarmıyo hocam (:
-----------------------------bişey saram aşırı haşır neşirim bi zararı var mıdır elimi yüzümü asetatla yıkıyorum o derece yani (:
hocam ben fizikle uğraşıyom ama bildiğim kadarıyla etil asetat şarap yapımında kullanıldığı gibi çok etkili bir böcek öldürücü e tabiki tüm organik bileşikler gibi kokusuda güzel -
güzel paylaşımmış saol
bilen varsa arkadaşlar bu kimyasal maddeleri nerden temin edebiliriz ?
-
üniversiteyi denemek lazım bence :D hepsini bulamam sanırım.gidince bakıcam
-
vay nurdrage yi bilen biri çıktı.çok kral adamdır.diğer videolarına da bakmanızı öneririm