Güzel Ve Profesyonel Bir E-Ticaret Sitesi
-

ASP.Net ile yazılmış çok güzel bir e-ticaret sicripti tüm bankaların sanal poslarını olayca entegre edebilirsiniz. tamamen ücretsiz iki tane eklenti var onları ücretle satıyorlar. işinize yaraması dileğiyle
indirmek için siteye uye olmanız gerekiyor: http://www.proticaret.org
-
acep ne açıkları vardır. neyse emeğine sağlık paylaşım güzel eyvallah
-
Çok iyi bedavayken indirip arşive atalım ilerde bunu paralı yaparlar demedi deme :)
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------acep ne açıkları vardır. neyse emeğine sağlık paylaşım güzel eyvallah
-----------------------------hacım bak açık bulursan bizede söylersin.
-
localhosta bakıcam kardeşim ama şimdi değil
-
Güzel ..Bayilik eklentisi olsa baya satış yaparlar tanıyorsan söyle , opencart da ücretsiz dağıtıyor bayilik eklentisi bile var ama satıyorlar almayıda düşünüyoruz, bu adamın parayla sattığı eklentilerin hemen hemen bir kısmı var scriptde bizim akrabaya yapıyorum bak www.eskici.co siteye opencart kurdum benzeri siteleri opencart tr destek sitesinden bakabilirsiniz
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------Güzel ..Bayilik eklentisi olsa baya satış yaparlar tanıyorsan söyle , opencart da ücretsiz dağıtıyor bayilik eklentisi bile var ama satıyorlaralmayı düşünüyorum, bu adamın parayla sattığı eklentilerin hemen hemen bir kısmı var scriptde bizim akrabaya yapıyorum bak www.eskici.co siteye opencart kurdum benzeri siteleri opencart tr destek sitesinden bakabilirsin.
-----------------------------farklı bir tema seçsen daha güzel olacak siten.
edit: neden herkez opencart kullanıyori mesela çok güzel ve bence opencart tan daha başarılı hele bir konrrol paneli var dillere destan
TomatoCart

admin paneli

-
guzelmıs direkt link versenıze uyelık ıstıyor sımdı uğaşmayalım uyelıkle
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------guzelmıs direkt link versenıze uyelık ıstıyor sımdı uğaşmayalım uyelıkle
-----------------------------http://byyasinc.com/dosyalar/proticaret1.03.zip
-
indiremedim
-
üye olup indirdim.denemek için hosta yüklüyorum