folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İçine Kapanıklık & Küçümsenme

İçine Kapanıklık & Küçümsenme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Selamın Aleyküm Abiler Ablalar.

Tahribat.com'da her yerden insan mevcut,ne zaman başım sıkışsa ne zaman yardıma ihtiyacım olsa konu açtım yardım ettiniz 50 yorum olsa 2 yorumu olumlu 48 yorumu baltalama ve makara olsada :) ve şuanda öle olur diye düşünüyorum neyse konuya geliyim sizden yardım istiyorum bir konu hakkında

Uzun zamandır üstümde olan bu içine kapanıklık ve küçümsenme duygusunu yenemedim ne yaptıysam olmadı yanı kendı çabalarımla.sizlere duygularımı birazdaha açıyım belki benımle aynı durumda olanlar vardır bu konudan yardım alırlar hem yardımınız dokunmuş olur.

Yolda yürürken herkesin bana baktığını %100 Emin oldum artık. gerçekten çok dikkatli bir şekilde inceledim bakıyolar abi vallahada bakıyolar. sankı üstüm başım yırtık azım burnum kan içindede öle bakıyorlar.bir kafeye girdiğimde sıkıntı basıyor ter dökmeye başlıyorum nefes almak zor gelıyor resmen kekelemeye başlıyorum sesimin titrediğini hissediyorum kalbım hızlı atıyo nedendir bilmiyorum.garson bişi içermisiniz dediğinde kısık bir sesle yüz mimiklerim iflas etmiş gibi cevap veriyorum,mani olamıyorum resmen istem dışı oluyor.bu konu hakkında benı fark eden bir arkadaşım oldu kendılerı bu durumu 6 senelik ilişkimin bitmesine bağlıyorlar ilişkim bitti ve ben yaklaşık 2.5 ay boyunca evden dışarıya adım atmadın bunalıma filan girdim zar zor toparlanmış durumdayım.birde  sivilce sorunum var 20 yaşında olmama rağmen yüzümde hala sivilce çıkıyor ve aşırı derece dayanılmaz bir hal alıyor hap tedavisine başladım 1 ay oldu düzelme bakımından yüzüm iyi bir ilerleme kaydetti bu benım tek mutlu olmamı sağlayan şey diyelim.

Takıldıgım arkadaşlarım belli başlı insanlardır ve gerçektende karızmaları olan insanlardır benden yakışıklı olduğunu kabul ederim herzaman ve hepsininde kız arkadaşları var yanlarına gittiğimde küçümsendiğimi hissediyorum allah razı olsun onlar hiç öle bişi yapmıyor ama ben öle hissediyorum,evde gaza gelirim arkadaşlarımla gaza gelirim dışarıya çıkarım eğlenelım gezelim deriz filan taki dışarıya çıkana kadar herşey normal, dışarıya çıktığımda gezdiğimde filan hiç mutlu olamıyorum resmen kısır döngüde olduğumu düşünüyorum çünkü hergün aynı şeyleri yapıyorum aynı eğlenceler aynı insanlar aynı ortamlar aynı muhabbetler farklılık istiyorum ama olanaklar el vermiyor,imkanları elımden hep kaçıyorum daha dün elimde 5bin lira para vardı abimin aylardır hayal ettiği ses sistemi ve laptopunu aldım.ama şuan ise pişmanlık içerisindeyim nedenmi giyicek pek fazla kıyafetim yok altımda arabam yok, kafelere gittiğimde bir kerede benım ödeyebiliceğim bir hesap yok, parasızlık hissi bastı. Bu arada sosyal hayatımdan bahsettim ama sanmayınki hergün böle yaklaşık 3 hafta bir oluyor bu olaylar benım tek sosyalleştiğim şey twitter,face ordada kaydedeğer hiç bir şey yok 

işte bunlar duygularımdı biraz saçma biraz salakça biraz aptalca gelebilir,bunu pm ile belirtirseniz minnettar kalırım sizlere 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
Toplam Hit: 782 Toplam Mesaj: 1