Iframe‘Deki A Href Linklerini Almak
-
JavaScript ile iframe içindeki a href linklerini nasıl alabilirim bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Linkleri alamiyorsam bile en azından kaç tane link oldugunu saydirabiliyor muyum JS ile böyle bir şey mümkün müdür?
-
GUS bunu yazdı
JavaScript ile iframe içindeki a href linklerini nasıl alabilirim bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Linkleri alamiyorsam bile en azından kaç tane link oldugunu saydirabiliyor muyum JS ile böyle bir şey mümkün müdür?
Kardeş javascriptten pek anlamam ama regexe bi bak istersen. Bilmiyorum öyle bi tavsiye işte.
-
burakayser bunu yazdıGUS bunu yazdı
Kardeş javascriptten pek anlamam ama regexe bi bak istersen. Bilmiyorum öyle bi tavsiye işte.
tavsiyen için sağol ama regex işimi görmüyo maalesef :(
-
Eğer otomatik linkleri iframede açmak gibi nir amacın varsa netcevap: imkansız..
-
var frame = document.getElementsByTagName('iframe')[0];
var anchors = frame.contentDocument.getElementsByTagName('a');
console.log(anchors);
tek iframe olduğunu varsaydım. Eğer iframe e id verirsen
var frame = document.getElementById('iframe_id'); şeklindede yakalayabilirsin.
anchors.length ' te linklerin sayısını verir
SinusX tarafından 18/Şub/14 18:35 tarihinde düzenlenmiştir -
SinusX bunu yazdı
var frame = document.getElementsByTagName('iframe')[0];
var anchors = frame.contentDocument.getElementsByTagName('a');
console.log(anchors);
tek iframe olduğunu varsaydım. Eğer iframe e id verirsen
var frame = document.getElementById('iframe_id'); şeklindede yakalayabilirsin.
anchors.length ' te linklerin sayısını verir
dediğin çalışmıyor dostum
bende bunu yaptım ama nedense buda çalışmadı hatayı görebilen var mı?
var iframe = document.getElementById("iframe");
var iframe_contents = iframe.contentDocument.body.innerHTML;
var say = iframe_contents.links.length;
for (var i = 0; i < say; i++) {
var bilgi = iframe_contents.links[i].href;
document.write(bilgi);
-
Up
-
<script type="text/javascript"> $(document).ready(function () { $("#ifr").load(function () { var ifr = document.getElementById("ifr") var anchors = ifr.contentDocument.getElementsByTagName("a"); for (var i in anchors) { console.log(i) } }); }); </script> -
-
iframe deki link aynı domain üzerindeki bir sayfaysa işlem yapabilirsin ancak başka bir adresteki sayfaysa hiç bir şekilde müdahale edemezsin
-
manglerman bunu yazdı
//
hocam ben bu sayiyi degilde linkleri nasıl alıcam?