İnternetten 2.El Laptop Alacaklar Dikkat !
-
Donanımhaber'de elamanın teki dolandırılmış.Olay kısaca özetlemek gerekirse dolandırıcının teki 17 yaşındaki çocuğa dandik işlemcili bilgisayara özel bir program kurup makinayı İntel i7 işlemcili olarak gösterip 300 lira anca eden makinayı 800 liraya geçiriyor.
http://resim.donanimhaber.com/m_79832349/tm.htm
-
Allahtan ikinci el almıyoz da, yarın bigün satmaya kalksak bu ibneler yüzünden elimizde patlicak laptop.
-
ahaha iyi olmuş, öyle 6öte böyle tarrak.
alırken kontrol ediceksiniz abi :) piyasa böyle şeylerle kaynıyor zaten.
yoruma bakın :D:D:D:D
Bir dakika.Adam GTX670M i sonradan takmış olabilir.Recep baltaşın videosu vardı sökme takma işlemi ekran kartı.Ama taktıktan sonra driver için modifiyeli bios mu ne gerekiyormuş.Belkide taktı biosu kurmadı.Acer pentiuma gtx670m koysa intel dava açar ihtilal çıkar.ahuuahuahuauhuua öldüm lan bu ne amk :D:DDAmd-x tarafından 22/Ağu/13 22:34 tarihinde düzenlenmiştir -
tanıdık yerden alın :D
bkz : Ben :D
-
swordfish bunu yazdı
menteşe için gelecem hala yanına :|
-
Her insan bir kez dolandırılır hayatında,tecrübe olmuş elemana.
Ama bunları gördükçe her işten kıl kapıyorum,bende yakın zamanda bi laptop aldım 2. el. Laptop'ta hiçbir sorun yok durduk yere içime kurt düşüyor bunları görünce.
Şimdi tutup bir daha kontrol ettim.
Telefon'u da 2. el aldım şimdi ondan da durduk yere kıl kaptım bak :D
Telefonu 4 aydan fazladır hatsız kullanıyorum.
pcdoktor636 tarafından 23/Ağu/13 02:37 tarihinde düzenlenmiştir -
yuh ! tam orospu cocuklugu
ama cocuk dh den oldugu icin acimadim, `ekrani bok gibi` yazdim diye bi hafta banlamislardi
-
Aga ucuz etin yahnisine aldanmayacan. Mutemelen referanssız, yeni açılmış bir üyelikten alışveriş yapmaya çalışmıştır. Böyle durumlarda çok olabiliyor bu tür dolandırıcılıklar. Enayi olmayın yeter. Ama yapılan şey tabiki alenen hırsızlık.
-
olaya bak mk. böylelerini toplu (ezeceksin)
-
helal olsun valla şeytanın aklına gelmez lan :D yalnız bu adam da bu kadar mı mal olur ya bi modelin adını googleda yaz bak donanımına amk
-
swordfish bunu yazdı
+