Kuzey Irak Telefon Fiyatları
-
Donanımhaber'de gördüm paylaşayım dedim.Adamlarda savaş falan var ama bizden ucuza satıyorlar.
- Samsung Galaxy Note 3 - 630$ (Gear yok, buralarda bulmak neredeyse imkansız)
- Samsung Galaxy S4 - 530$
- Samsung Galaxy S3 Mini - 230$
- IPhone 5S 16GB - 800$
- IPhone 5S 32GB - 950$
- IPhone 5C 16GB - 550$
- HTC One 16GB - 630$
- HTC One 32GB - 650$
- SONY Xperia Z - 470$
- SONY Xperia Z1 - 620$

-
Cakma olup olmadiginin garantisi var mi peki ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Uyanık olmak. -
Citizen bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Uyanık olmak.Uyanik olacaksak bu fiyatin daha altina dolu var turkiyede :)
Inanmiyorum ben irakta bu fiyata bu telefonlarin orjinal olduguna.
-
güzel fiyatlar. türkiyede çalışır mı peki bunlar. ırakta güzel fırsat var ama kaçak yollarla getirilebilir ancak. ki zaten bu işi yapanlar vardır.
-
hoca diyarbakırlıyım telefonların çoğu çakma çıkıyo ama ırak'a gidip uyanıksan orjinalini gene o fiyatlardan alırsın belki ucuza..
-
orjinal fiyatlar doğru çakmalarınki çok daha düşük baya çok
-
Neden bilmiyorum ama fiyatlar sadece Samsunglarda uygun. Şahsen İphone5 i 9 ay once 3000 Dk(danimarka krono) ya Danimarkadan almiştim,
-
Citizen bunu yazdı
Donanımhaber'de gördüm paylaşayım dedim.Adamlarda savaş falan var ama bizden ucuza satıyorlar.
Dostum bizim ülkemizde de savaş var.
-
bizim ülkedede savaş var.
ayrıca fiatlar pek parlak değiller . sanki bizdeki çakmalar daha ucuz gibi .
-

Yukarıdaki iphone 5s 16 gb gold renkli telefon kuzey ıraktan alındı açılmamış orijinal sıfır kutusunda ve kayıtsız geldi, pasaporta kaydını kendim yaptırdım.. Bundan önce iphone 5 16 gb beyaz renkli telefonuda aynı yerden getirtmiştim ve kurban bayramı arefe günü satmıştım.. Arkadaşın verdiği fiyatlar kayıtsız fiyatlardır ve fatura kestirmezsen o fiyatlara yakındır.. Fatura kestirmeye kalkarsanız fiyat biraz daha artıyor..
essan tarafından 09/Oca/14 22:24 tarihinde düzenlenmiştir