folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop Lcd Ekranı Tanımıyor Yardım!!!

Laptop Lcd Ekranı Tanımıyor Yardım!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

selamlar. bende bir laptop var  hdmi çkışlı . win7 home pre. yüklü. ilk zamanlar filmleri lcd ekrana  hdmi kablo ile aktarıyordum. format attıktan sonra lcd ye görüntü aktaramıyorum. driver larının tamamını yükledim ama genede olmuyor. sistemden kaynaklanan bi sorunmudur yoksa  ben win7 yi kurarken mi hata yaptım. yardımcı olurmusunuz?

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

ekran kartı driver'ını kendi sitesinden indirip tekrar kurmanı tavsiye ederim. bende projeksiyona görüntü alamıyodum . kurdum ekran kartını tekrar olmuştu ...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

FN + F5 tusuyla degilde, WIN + P ile yapmayi dene.. birde windowsun driveri yerine kendi üretisi firmenin sayfasindan indir direk driveri.. bir zaman sonra windows update ile indirecektir zaten driver updateini ama sen Coiner ´e kulak ver :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

selamlar. bende bir laptop var  hdmi çkışlı . win7 home pre. yüklü. ilk zamanlar filmleri lcd ekrana  hdmi kablo ile aktarıyordum. format attıktan sonra lcd ye görüntü aktaramıyorum. driver larının tamamını yükledim ama genede olmuyor. sistemden kaynaklanan bi sorunmudur yoksa  ben win7 yi kurarken mi hata yaptım. yardımcı olurmusunuz?

beceremedim valla.  olmadı. nvidia nın internet sitesinden son sürümü yükledim ama olmadı lanet olası

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
Toplam Hit: 1713 Toplam Mesaj: 4