Laptop Lcd Ekranı Tanımıyor Yardım!!!
-
selamlar. bende bir laptop var hdmi çkışlı . win7 home pre. yüklü. ilk zamanlar filmleri lcd ekrana hdmi kablo ile aktarıyordum. format attıktan sonra lcd ye görüntü aktaramıyorum. driver larının tamamını yükledim ama genede olmuyor. sistemden kaynaklanan bi sorunmudur yoksa ben win7 yi kurarken mi hata yaptım. yardımcı olurmusunuz?
-
ekran kartı driver'ını kendi sitesinden indirip tekrar kurmanı tavsiye ederim. bende projeksiyona görüntü alamıyodum . kurdum ekran kartını tekrar olmuştu ...
-
FN + F5 tusuyla degilde, WIN + P ile yapmayi dene.. birde windowsun driveri yerine kendi üretisi firmenin sayfasindan indir direk driveri.. bir zaman sonra windows update ile indirecektir zaten driver updateini ama sen Coiner ´e kulak ver :)
-
selamlar. bende bir laptop var hdmi çkışlı . win7 home pre. yüklü. ilk zamanlar filmleri lcd ekrana hdmi kablo ile aktarıyordum. format attıktan sonra lcd ye görüntü aktaramıyorum. driver larının tamamını yükledim ama genede olmuyor. sistemden kaynaklanan bi sorunmudur yoksa ben win7 yi kurarken mi hata yaptım. yardımcı olurmusunuz?
beceremedim valla. olmadı. nvidia nın internet sitesinden son sürümü yükledim ama olmadı lanet olası