Lazer Yazici Önerisi Lazim Hocalar.
-
ProBilisim bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Kimse bişe önermedi arkadaş deli gibi kendi kendime konuşuyorum :D Eywallah sagolun hocalar bitmeyen kartuş önerisi yetti. @sanacasta hocam teşekkür ederim Heyet ve DJ Alper e de ilgisi için teşekkürü borç bilirim :)
340 TL ye aldım 12 taksitle. Dolu dolu da mürekkebi var iyiymiş bu sistem.
Hayırlı olsun da. Biraz kullan bakalım Kartuş gerçektenmi bitmiyor,veya kaç yıl idare eder? ne ayak ayıkamadım.
Hocam bi suredir deniyorum cok sayfa bastirdim karttus bozulana kadar yazar bu sistem. Disarda boya haznesi var, karttustan boya eksildikce es zamanli olarak disardan karttusa boya cekiliyor ve disardaki hazne seyyar. Yani istedigin kadar doldur. Kisaca anlik karttus dolumu yapiliyor sistemde.
-
Fatih inanki yeni gördüm cevapsız soruları... linkteki yazıcı fiyatı ile senin söylediğin fiyat neden birbirini tutmuyor? Pazarlıkla satış mı var?
sanacasta tarafından 22/Kas/13 16:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Onemli degil kardeşim :) ben Kirikkale de bayiisinden aldim 380 dedi ben biraz gonulsuz durunca garantisi filan yok diye 340 tek fiyat uzerine taksitte ne komisyon cikarsa dedi. Siteden almadim yani anlayacağın. Bide ben gonulsuz durunca muhtemelen adam gelis fiyatına yakin bise soledi.