folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Macbook Pro İçin Fiyat Araştırması

Macbook Pro İçin Fiyat Araştırması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Kullandığım bilgisayar olan macbook pro bilgisayar için bilgisayarcı veya konu hakkında bilgi sahibi olan müridlerden bir el atmalarını bekliyorum.

İ7 - 2.2 GHZ İşlemci

8 GB DDR3 RAM

512 GB Samsung PM841 SSD

512 MB Ekran kartı

Titanyumun gücü adına!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

benimki de bu hocam.. geçen yıl alındı sıfırı 6000 tl civarındaydı.. sanırım bunun 2. elini 3000-4000 tl arası satıyorlar.. model numarasıyla gittigidiyor ya da sahibinden e bakarsan orada satış fiyatlarını falan görebilirsin.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

"kullandığım bilgisayar bu, ne kadar eder bu satsam" konusu mu bu ? ya da "ben macbook kullanıyorum" konusu mu ? :)

ne istiyosun anlamadım bile hocam.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

"kullandığım bilgisayar bu, ne kadar eder bu satsam" konusu mu bu ? ya da "ben macbook kullanıyorum" konusu mu ? :)

arkadaş satacak hocam bilgisayarını da piyasa araştırması yapıyor.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

kullandığım bilgisayar bu, ne kadar eder bu satsam konusu hocam

Titanyumun gücü adına!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Yazilimci bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

kullandığım bilgisayar bu, ne kadar eder bu satsam konusu hocam

haa tamam o zaman.. dalıp konuyu okuyunca aydınlanamadım birden.. 
    unbalanced zaten bi cevap vermiş ama yapacağın en temiz şey sahibinden.com a girip ortalama fiyatlara bakman.. ona göre ib fiyat berlileyip ilan açabilirsin..
    eğer hızlı satmak ya da keyfe keder satmak gibi seçeneklerin varsa satmak istedğin fiyat aralığındaki ilanların açılış tarihlerine de bakarak ne kadar süre ilanda kaldıklarından vs bi fikir edinebilirsin.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

5500 civarıydıs anırım sıfırı. performansa baglı olarak pili max 11-12 min 6-7 saat gidiyor.

cok stabil resmen akıyor. 250gb ssd hdd var icinde +3tb external wd hdd kullanıyorum, thunderbolt uyumlu.

macbook kullanmak sadece arayüzle alakalı degil performanslada alakalı. o yüzden macbook alırken, arayüzü cok güzel elması güzel yanıyor almak yerine performans bazlı kullancaksak almak gerekiyor.

yosemite güncellemesiyle eylülde neler olacagini tahmin bile edemessiniz, özellikle airdrop'a gelen yeni özellik ile tamamen apple fasisti olacak bu insanlar :(

+ senin makina 2kdan fazla etmez hocam :( 2011 cıkıslı.

ben de 2010 cıkıslı 13" macbook air var. ben de satmayı düsünüyorum. 1k civarına mesela. benimkinin avantajı hala bataryası performansa bağlı olarak 3-4 saat rahat kaldırıyor. mesela bu konularda batarya önemli. bir de darbe cizik vs var mı?

performansını yorumlarsan 10 üzerinden kac verirsin?

nurk tarafından 18/Haz/14 01:11 tarihinde düzenlenmiştir

[22817//kaanabak]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

benimki de bu hocam.. geçen yıl alındı sıfırı 6000 tl civarındaydı.. sanırım bunun 2. elini 3000-4000 tl arası satıyorlar.. model numarasıyla gittigidiyor ya da sahibinden e bakarsan orada satış fiyatlarını falan görebilirsin.. 

hafız senin yazıyı okuyordum yalanım yok bak esniyordum bir yandan 6000 kısmına geldim esnemem gitti  :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek

macbook pro i7 16 GB ram 2.7 ghz 512 SSD 15 inç macbook pro retina kullanıyorum daha önce siteden bir arkadaşada sattım aynısından çok memnunum isteyen olursa yine satarım TR garantili ve klavyelidir. Fiyatta 5400 TL garantisi devam ediyor.  

Bence şuandaki fiyatı 4000 TL civarı senin makinanın yani olması gereken bu tabi millet ne verir bilemem. Saygılar.

..::GVN::..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    gvn666 bunu yazdı

macbook pro i7 16 GB ram 2.7 ghz 512 SSD 15 inç macbook pro retina kullanıyorum daha önce siteden bir arkadaşada sattım aynısından çok memnunum isteyen olursa yine satarım TR garantili ve klavyelidir. Fiyatta 5400 TL garantisi devam ediyor.  

Bence şuandaki fiyatı 4000 TL civarı senin makinanın yani olması gereken bu tabi millet ne verir bilemem. Saygılar.

Hizli ve ofkeli mubarek :)

ne diyon?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    nurk bunu yazdı

5500 civarıydıs anırım sıfırı. performansa baglı olarak pili max 11-12 min 6-7 saat gidiyor.

cok stabil resmen akıyor. 250gb ssd hdd var icinde +3tb external wd hdd kullanıyorum, thunderbolt uyumlu.

macbook kullanmak sadece arayüzle alakalı degil performanslada alakalı. o yüzden macbook alırken, arayüzü cok güzel elması güzel yanıyor almak yerine performans bazlı kullancaksak almak gerekiyor.

yosemite güncellemesiyle eylülde neler olacagini tahmin bile edemessiniz, özellikle airdrop'a gelen yeni özellik ile tamamen apple fasisti olacak bu insanlar :(

+ senin makina 2kdan fazla etmez hocam :( 2011 cıkıslı.

ben de 2010 cıkıslı 13" macbook air var. ben de satmayı düsünüyorum. 1k civarına mesela. benimkinin avantajı hala bataryası performansa bağlı olarak 3-4 saat rahat kaldırıyor. mesela bu konularda batarya önemli. bir de darbe cizik vs var mı?

performansını yorumlarsan 10 üzerinden kac verirsin?

Hocam benimki macbook pro, air değil. Ekran 13 inch değil 15 inch mat ekran (Bunu konuda belirtmeyi unutmuşum.)

Batarya şuan ortalama performans ile 3-4 saat civarında gidiyor.

Darbe yok. Çizik ise sadece altında küçük bir çiziği var.

Performans konusuna gelince hocam. OSX ile beraber Parallel Desktop ile Windows 8.1 Pro işletim sistemlerini aynı anda kullanıyorum. Birde yazılım işi yaptığımı varsayarsak mac tarafında photoshop ve dreamveaver açıkken windows tarafında SQL Server Enterprise ile beraber visual studio açık oluyor. Bu durumda dahi en ufak bir duraklaması olmuyor. Performansına 10 üzerinden rahatlıkla 10 verebilirim. Bu performansında sırrı SSD de yatıyor sanırım :) alırken paraya kıymıştım accık. Samsung PM841 serisi 512 GB SSD var. Ben 1080 liraya almıştım zamanında.

Özellikleri ve fiyat için link: http://www.elmadunyasi.net/products/Samsung-PM841-512GB-2.5-in%C3%A7-SATA-III-SSD.html

gvn666 bunu yazdı

Hocam bana maliyeti 4300 TL olmuştu SSD ile beraber yanlış hatırlamıyorsam. Satacak olma sebebimde şirketin aldığı bir bilgisayar var zaten ve onu kullanmaya başladım. Macbook evde duruyor :) Şirket bilgisayarını getir götür yapmayı düşünüyorum.

Titanyumun gücü adına!!!
Toplam Hit: 1317 Toplam Mesaj: 11