Nalbur Yada Market Php Script
-
Nalbur yada Market için Php Script Olan varmı elinde bi arkadaş rica etti oturup sıfırdan yazmak için hiç vaktim yok olan paylaşırsa çok sevinirim
-
opencart kur
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------opencart kur
-----------------------------Kuruduğun Bi site var mı yada örnek gösterebileceğin bi site felan daha önce hiç kurmadım prestshop gibi bişey mi ?
-
NighT_JudGe bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------opencart kur
-----------------------------Kuruduğun Bi site var mı yada örnek gösterebileceğin bi site felan daha önce hiç kurmadım prestshop gibi bişey mi ?
----------------------------- -
Aradım Bunun biraz daha basiti ama bunu kuralım ne yapalım yapacak bişey yok indirim içinden - upload, install ,licens ve upgrade çıkdı bunları ftp içine atıp kursam yeterli mi ?
-
NighT_JudGe bunu yazdı:
Aradım Bunun biraz daha basiti ama bunu kuralım ne yapalım yapacak bişey yok indirim içinden - upload, install ,licens ve upgrade çıkdı bunları ftp içine atıp kursam yeterli mi ?
-----------------------------Yeniden kodlamaya vaktin yok, kurulumu nasıl yapacağını soruyorsun garip.
-
Pessimistic bunu yazdı:
NighT_JudGe bunu yazdı:
Yeniden kodlamaya vaktin yok, kurulumu nasıl yapacağını soruyorsun garip.
Özellikle bu: #1741919
Neyse salça olmayalım kolay gelsin. :)
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------NighT_JudGe bunu yazdı:
-----------------------------Yeniden kodlamaya vaktin yok, kurulumu nasıl yapacağını soruyorsun garip.
-----------------------------daha önce kurmadım sordum bunda absürt olan ne yalan söyleyecek halim yok yada ıspatlamaya çalışdım bi durum yok böyle gereksiz gereksiz konuşmaya gerek var mı ?