folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Navigasyonda Radar Belirleme?

Navigasyonda Radar Belirleme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Arkadaşlar bazı navigasyonlarda sesli hız belirleyici(radar) ayarları var aktif edebiliyorsun yasal değil diye hatta uyarı veriyor :)

bu cihaz sinyal bazlımı çalışıyor yoksa sabit radarlar önceden tanımlı radarlarımı görüyor

5 çeşit radara uyumlu görünüyor şimdiye kadar hiç bir radara rastlamadığım için merak ettim :P

2. dün 2010 Q1 i attım kısa yol tanımlı yinede salak salak yollara sokuyo bazı zaman nasıl şey edecez onu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

sorduğum şey eğer hareketli radarlarıda algıalr mı yoksa sadece sabit radarlarımı algılıyorsa bazıları algılıyor iksinide denendi discovery channelda görmüştüm ama bazı modeller algılamıyor

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

sorduğum şey eğer hareketli radarlarıda algıalr mı yoksa sadece sabit radarlarımı algılıyorsa bazıları algılıyor iksinide denendi discovery channelda görmüştüm ama bazı modeller algılamıyor

hoca bak kullanma klavuzunda tabit radar el radarı sabit kameralı radar trafik ışıklarındaki kameralar felan filan bütün radarları algılar diyo

ama kafama takılan bişi oldu imleç attım dün istersem o imleçe radar bilgisi girebiliyosun anlamadım gitti :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

önceden yeri belli olan sabit radarları bildiriyor sana. onun gördüğü radar yok.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bugrahan45 bunu yazdı:

önceden yeri belli olan sabit radarları bildiriyor sana. onun gördüğü radar yok.

araç içindeki radarlarıda görür diyo ozaman hareketli radar oluyo  kafam karışytı iyice :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

-hocam radarlardaki haritalar internetten güncellenebiliyor.bazıları da bu haritalara radarların olduğu yerleri kaydediyor.

yoksa kendi algılayabilir diye bir şey yok.radarların çoğu kızılötesi çalışıyor.navigasyon daha farklı bir sistemle

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
Toplam Hit: 2947 Toplam Mesaj: 6