Neocall Çılgınlığı (Gerçek Tlf Dinleme)
-
Arkadaşlar son günlerde cep tlf forumlarında demosunu gördüğüm neocall prg. tam sürümünüm arıyorum
Bu prg 2 tane .sis uzantılı dosyası var ilkini kurbanın tlf. yüklüyosun (blototh veya başka bişeklde) ikincisi ise yönetme prg.
sonrasında karşı taraf birisin aradığında veya arandığında sende aranıyosun veya ona gelen msj lar sanada geliyo en güzeli ise sessiz modda kişiyi arayıp ortamı dinliyorsun tabii bunlar için hep kontörün gidiyo dinleme ve sms bedava değil
işte bu prg neocall prg tam sürümünü arıoyrum
-
bunu bulsa bulsa gizemli bulur (: gerçekten çok gzl olur bulabilirse biri
-
kardeş bir telefon için baya pahalı bir program, heralde yeni çıkmış, çok aradım ama bulamadım.. biraz zor bulursun. hatta 3-4 aydan önce bulman imkansız desem yeridir
-
Yeni değil olm la baya eskı bışe bu bende 6600 varkende piyasadaydı download manya oldugum ıcın ındırmıstım ama kullanmamıstım dınlemem gereken bir telefon vardı ama sis dosyalarını kurup çalıştırabilecek kapasitede değildi :D eski bi teldi yani :D olmayan bişe değil arayın mutlaka bulursunuz onemli olan asparagaz olup olmadıgı ;)
-
arkadaslar boole bse warsa gercekden we bu paylasımı bızımle yapcak da bı ark warsa cok cok cok cok gusel olur
-
bende war o dediğin dalga
ancak msjlar gelmiyo
sadece dinleme yapılıyo
(çalışıyo denenmiştir)
-
amele koysana o zmn TBT'ye :D
-
koysaniza walla yaw PocketPC için olanı yokmu
-
edit:
içinde gerekli açıklama var
http://rapidshare.com/files/89100605/Casus_Telefon_Call_Magic_2.0.rar
ama tahmin ettiğiniz gibi bişi değil program listesinde görünüyor
ayrıca çağrı geldiğinde ekrana numara düşüyor
-
uzun zamandir ariyorum, bulamadim... tam olarak nasi calistiginida bilmyorum acikcasi.. bi allahin kulu koysa anlatsa iyi olur...
-
şimdi şöyle oluyor arkadaşlar bu programın ta aq n73 için versiyonu yoq bende n73 kullanıyorum yoqsa şansa bakın ki geçen hafta ben bunu araştırdım allah için bol döküman buldum okudum araştırdım telefon üzerinde uzmanlık sevıyesınde olmasa bile hatrı sayılır bır degerde bılgımde var registry için uğraşmayı kafaya koymayıda planladım ama yoq n73 için çıkarsa söz veriiyorum tbt de ilk full paylaşımını ben yayınlayacağım