Network Marketing
-
Bilmiyorum bu konu acıldımı ama Network Marketing hakkında tecrubesi olan var mı? Satış temsilcisi olan arkadaslar varmı?
Düşünceleri ve Tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
-
ben varım.
firmaya göre değişir işler.
robert kiyosakinin
"zenginler için iş okulu" adlı kitabını okursan
gerekli cevapları alırsın.
-
hangi firmadasın bilmiyoru fakat eğer sana işi hopppp zengin oldun diye sunuyolarsa bulaşma.
öle günlük 2 saat ayırarak olucak şeyler değil . insanlar öyle sanıyor. fakat ciddiye alıp odaklanıp gerçek işin gibi çalışır isende.
diğer mesleklere göre çok daha fazla kazançlı olduğu kesin .
bu gözlerimle gördüm:)
-
Bende bir şirketle suan goruyorum. Matnıklı geliyor solediğin kitabı okuycam kesin. Turkiyede bu sekilde bi yerlere gelmiş kişilerle de iletişime gecmeyi dusunuyorum.
Teşekkürler bilgiler için
-
evet hocalar bende duydum bunu merak ediyorum açıkcası.bilen yapan varsa bi bilgilendiriseniz makbule geçer
-
firma adını bana pm den atsana arkdaşım.
bu arada kimine göre bu iş safsata dolandırıcılık filan falan.
fakat aslında temeli 1960 lı yıllara dayanan bir pazarlama şekli.
günümüzde ise etkisi oldukça büyük nedenmi?
networkmarketing temel oalrak referans satış işidir.
yani adam sana güvendiği için senden alır ve oda satmaya başlar sen para kazanırsın.
aslında bunu hep yaparız.
bir filme gidersiniz. filmi beğenir arkdaşınıza dersiniz. film güzel git diye. oda sizin referansınız ile gider filme.
filmci bundan para kazanır. siz filmin reklamını yaptınız ama size para vermezler.
burda işte aynen bunu yapıyorsunuz. firmanın ürününü satmaya yardım ediyorsunuz ve karşılığını alıyorsunuz.
mantık bunun üzerine kurulu.
artık eskisi gibi değil hiç birşey iphone isteği kadar reklam yapsın. kimse televizyonda gördü diye gidip ertesi gün iphone almaz.
ama en yakın arkdaşınız size iphonu anlatır yanınızda gösterirse alırsınız.
işte bu referansın gücü.
bunu farkeden firmalarda reklama milyarlar verip boşa para harcamıyorlar. reklama vereceği parayı sizlere veriyor reklam yaptırıyorlar.
dediğim gibi ciddiye alırsan kazanırsın.
benim 6 7 kişi tanıdığım var bunlardan bazıları 89 lu insanlar ve haftada ayda değil haftada 8 9 bin dolar kazanıyorlar.
yanlış duymadınız. en son bmw ye biniyordu bilmiyorum şu an ne durumda 2. arabayı alıcaktı
-
Bu sektorde iyi yerlere gelmiş kişilerle konustum. Fazla cesaret gerektirmicek bir yatırımla girebilirim.
Oneren kişiylede anlastım hayırlı olsun :)
Arkadasım internette cok fazla bilgi var bununla ilgili sadece tecrubesi olan var mı die merak etmiştim. Alınan referanslar pozitif. Geri cevrilmicek bir iş fırsatı. sende iyice arastır dusun derim
-
hypnos_ bunu yazdı:
-----------------------------
Bu sektorde iyi yerlere gelmiş kişilerle konustum. Fazla cesaret gerektirmicek bir yatırımla girebilirim.
Oneren kişiylede anlastım hayırlı olsun :)
Arkadasım internette cok fazla bilgi var bununla ilgili sadece tecrubesi olan var mı die merak etmiştim. Alınan referanslar pozitif. Geri cevrilmicek bir iş fırsatı. sende iyice arastır dusun derim
-----------------------------firmanın adı ne