Network Marketing Hakkında
-
Öncelikle iyi akşamlar, network marketing'le ilgili sormak istediğim şeyler var, forumdaki diğer konulara baktım ama tam olarak aradığım şeye ulaşamadığım için yeni konu açayım dedim. Öncelikle network marketingle uğraşanlar hangi şirketlerle çalışıyorlar, kazanç elde ediyorlar mı, bu iş için harcadıkları zaman ne kadar onlardan bahsedebilir misiniz?
Benim aslında şu an sormak istediğim mega holding.((http://www.tahribat.com/Forum-Mega-Holding-Network-Marketing-Nedir-153615/1/network) bu konuda da cevap yok) Sakarya için konuşmak gerekirse buraya bu işi getirenler ekmeğini yedi, şimdi kırıntılarını pazarlamaya çalışıyorlar gibi geliyor, çünkü zaten bu işe bulaşan bulaştı. Sadece para kazanmak değil, kişisel gelişimle ilgili eğitimleri filan da ilgi çekici gözüküyor. Ben pek düşünmüyorum aslında, mesafeli yaklaşıyorum ama bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa kesin kararımı ona göre tekrar düşüneceğim.
Birde şöyle bir soru sorayım, Türkiye'de piyasaya yeni giren network marketing zincirleri var mı pek bilinmeyen ama işe yarar, geleceği var diyebileceğiniz?
Sorularım bunlar, görüşlerinizi bekliyorum. Saygılarımla. -
http://www.r10.net/internetten-para-kazanma-sanati/1176978-mega-holdings-dolandiriciligi.html
Sonuçta network marketing. Kurucular para kazanır. Diğerleri ise kazandığını iddaa eder ama bişey yok ortada.
Edit: Yazacak çok şey var ama vaktim yok şuan. Sonra yazarım.
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 18:38'da opusdei tarafından düzenlendi. -
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------http://www.r10.net/internetten-para-kazanma-sanati/1176978-mega-holdings-dolandiriciligi.html
Sonuçta network marketing. Kurucular para kazanır. Diğerleri ise kazandığını iddaa eder ama bişey yok ortada.
-----------------------------
hemen bakıyorum hocam, olumlu yada olumsuz her türlü paylaşıma açığım, gönderirseniz tamamını incelemek isterim -
up
-
Mega Holding mi ne onu bilmiyorum. Ancak abimin üzerine lisans alıp Herbalife ile çalışmıştım. Hatta burda açmış olduğum konular müritler tarafından çok tepki gördü. Adam akıllı açıklayan olmadı o tepkilerle gaza gelip daha çok girmek istedim. Şirketi kötülemiyorum. Herbalife de İrwa ablada çalışıyor. O başarılı oldu mesela. Yani yapan yapıyor. Ancak ben yapamadım:) Bu tür işlerde en önemli olan sponsor diye nitelindirkleri üst kişini doğru seçmek. Seni gaza getirip gereksiz şeyler aldırmak yerine ki benim sponsorum verdi gazı 250 TL sistem aldırdı. Verdi gazı takım elbiseyi çekip ücretli toplantılara gittim. Verdi gazı kontor parasına vermedim parayı verdim. Verdi gazı adwors reklam cıkardım. Ben 0 kar 750 TL zarar ile kurtuldum.
Tekrarlıyorum şirketi kötülemiyorum. Ürünleri harikaydı kullandım. Ama pahalı olduğu için tekrar almadım :D Şimdi irwa abla gorür şirketimimi kötülüyon diye kavga çıkarır. Tek demek istediğim doğru sponsor ve biraz ürüb satacak çevre. Daha sonra şansın varsa başarırsın. Doğru şirketi seçmekde mesele. O dediğin holdinge googlede arayıp bakamdım bile belki alakasızdır. Sadece ben sponsorum kazık yedıgım için boyle konuyu gorunce hemen basımdan geçeni yazıp benım gibi gazla çalışmayın demek istiyorum :)
Bana göre böle netwok marketıng işlerde para gerekli. Hani diyorlar ya yok parasız servet sahibi olacan. Yalan orası tamamen hemde. Herkes kapıda ödeme istiyor bir miktar ürün alıp kapıda ödeme yapman lazım. Ben ürün almadığım için kaybettim. Sponsor çantasında 3 tane ürün verdiler onu satarım dedımsponsorum yok onları satma sen kullan dedi :D Ne yazmışım arkadaş ya. Hırslandım bir anda. Başımdan geçenlerle ozetleyeceğim bu hocam ama bu sektörde paraya bok diyen de var, gazla girip borç batağına girende. Ben borç batağına girmedim ama zarar ettim ona şükür ediyorum :) Sponsorun gazı ile ile kredi çekip ürün alan var :)
Düzenleme: Bu mega holding hostingli filan birşeymiş :D Alakası yokmuş benim şirketle :D Olsu ama hocam işte buda benim başımdan geçen yani dikkat et :) Şu an google o kadar bolg kasmışım ki hala beni ararlar ama o şirketle çalışmıyorum deyip gönderiyorum. Ki çalışmıyorum zaten :)
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 12:10'da kadirozdemir tarafından düzenlendi.
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 12:12'da kadirozdemir tarafından düzenlendi. -
öncelikle geçmiş olsun hoca, ardından da teşekkür ederim anlattığın için :D
-
bir up daha
-
boş iş kardeş ;) bir de eğitim, seminer diye göz boyuyorlar ama faso fiso işler saadet zincirinin legal hali..
para kazanırsın ama ikna kabiliyetin olacak ve yakın arkadaşlarını kazıklıyacaksın o yüzden onlarla aran ilerde bozulabilir ona göre
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------boş iş kardeş ;) bir de eğitim, seminer diye göz boyuyorlar ama faso fiso işler saadet zincirinin legal hali..
para kazanırsın ama ikna kabiliyetin olacak ve yakın arkadaşlarını kazıklıyacaksın o yüzden onlarla aran ilerde bozulabilir ona göre
-----------------------------
teşekkür ederim hoca yorum için :) yok mu başka yardımcı olmak isteyen ?