Network Marketing Hakkında Bilgisi Olan
-
merhabalar
bugün biri bana network marketing sunumu yaptı bende kısaca özetliyim
adamlara bi ürün alıp üye oluyosun, (ki ürünler 1000-2500 tl arası değişiyo) sonra sende birilerini üye yapıyosun üye yaptıklarından para kazanıyosun oran vs ayrıntı vermiyim şimdi isteyen olursa pm atar veririm
bu şekilde çok kazandıklarını vs vs söylediler.işte senin üye yaptığın adamlar ve onların üye yaptıkları satış yaptıkça onlardanda sana bişeyler geliyo vs.
çok ütopik geldiği için direk 1500 tl yi basmak mantıklı gelmedi.bu işlerle uğraşmış mürid varmı acaba?
(bu arada firma qnet )
-
Sana bu işlerle ugrasmıs birisi olarak soluyorum. 3 şirkette iş yaptım. Ama qnet e girmedim. Arkadaslarım girdi. En *oktan ı da o zaten. Sana şifalı taş maş vs. bişeyler veriyorlar birseyide yok. Öyle bir özelliği yok yani. Tam bir saadet zinciri. Boşa vakit kaybı yapma ben 1.5 sene harcadım.
Kimi arkadaşlara tatil falan veriyolar 5 yıldızlı otelde bilmem afrikanın hangi ülkesinde qnet i faceden bakarsan hep etkinlik falan yapıyolar ordan işi götürüyolar qnet ayrıca devletle mahkemelik vergi falan vermediği için sakın bulaşma paran boşa gider.
-
yıl 2012 oldu millet marsa gitmeyi planlıyor hala bu network marketing e inanan kerizler var ya hak ediyorlar mikilmeyi yemin ederim
-
bizim bi komşuda living li bişeydi adı onun bitkisel aloe vrralı ürünlerinden aldı 1000tl lik öyle kaldı satamadıda kendi kullanıo hepsini :)
-
üye ettiğin adam 1500 lira verip mal alacak sende o adamın parasından 10 lira komisyon alacaksın parsayı şirket götürecek sende ayakçılık yapmış olucan direk o adama parayı bana ver de sana versin hiç olmazsa arkadaşısın gocunmaz velhasılı arkadaşını eşini dostunu elin adamlarına miktirme
Cia tarafından 05/Ağu/12 02:03 tarihinde düzenlenmiştir
detay:sunumu yapan adamın sigarasıda lark'tır o kadar zengindirler ama marboro içmezler -
Bu işler gerçekten kazandıran işler fakat anlattıkları ve göründüğü kadar basit kazançlar yok. İnsanları kandırman gerekmiyor böyle düşünme. Ben QNET ile uğraştım, yani hala bünyesindeyim. Eğer normal bir çalışma sisteminde ( 09:00 - 17:00 ) bu işle ilgilenir ve sende davetler yaparsan elbette bir yerden sonra senin gibi bu işle uğraşmak, para kazanmak isteyen olacaktır. Ve sana bir cazip yolunu söyliyim; tatil paketlerine yönelebilirsin gireceksen ya da girdikten sonra arkadaşlarına anlatıcaksan çünkü tatil paketleri çok cazip ve kaliteli. Bir insanın belki hayatında gidebileceği en elit yerlerde en muhteşem villalarda tatil imkanı sunuyor. Daha fazla anlatıp kafanı karıştırmak istemem. Merak ettiğin bir şey varsa cevaplarım, tüm detayları hakkında bilgiliyim.
-
Bir kaç arkadaş Qnet kullanıyor , arkadaşlarına çevrene bu ürünleri satıyorsun sen senin üstün onun üstü böyle böyle gidiyor kâr alıyorlar.
Muhabbet olabildiğince yeni üye toplamak çünki para alttan giriyor üste doğru.
Benim deli çenem var tüm arkadaşlarımı bu işe sokarım onlarda birilerini sokar falan filan dersen kazanırsında gerek yok başka bir iş yap nefret ettim bu muhabbetten.
-
Hocam benimde arkadaşlarım vardı network marketing ile uğraşan fakat şu an firma aynımıydı hatırlayamadım. İnsanlarla uğraşması bana zor geldi ama cidden iyi paralar dönüyor. Ağzın laf yapıyorsa ve geniş ortamın varsa sende kazanırsın.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Network-Marketing-Hakkinda-161797/
Bu konuda başımdan geçeni anlatmıştım.
-
sittir boktan işler bu network marketler
sende bana ver 1500 milyar birkaç kişi daha bul hepiniz o kadar verin bende altınıza enayi bulmaya yardımcı olayım yarısını ben gerisini siz alın sonra onlarına altına da bulalım 2 3 enayi.. öyle devam etsin :D şaka demiyorum bulursak çok zengin olacağız. enayi de çok zaten Tr'de biliyosundur :D
mega holding gibi bi enayi şirketi kuralım adını da dahribad holding koyarız geçinir gideriz sonrayahu her sene açılıyor böyle konular sizinde kafanız karışıyorsa hiç bişey demiyorum hacı :|
zone tarafından 05/Ağu/12 11:27 tarihinde düzenlenmiştir
bknz: eski saadet zinciri olayı -
firma sanırım q net yaptım kazandım sonra bıraktım.tavsiye ederim.