Nlite İle İşletim Sistemine Program Entegre Etme Hatası
-
oluşturacağım işletim sistemi cd me program entegre etmek istiyorum bunun nasıl yapılacağını biliyorum ama bir hata ile karşılaşıyorum.
hata şu:
cannot create file 'c:\programfiles\virtualltek\nlite add-on maker\svcpack\a.exe".Erişim engellendi.
-
kardeşim güvenlık programı falan mı var antı vırus gibi ? yada dosya bozuk olabılır mı ?
-
anti virüs var mse var.entegre etmek istediğim programlar da ücretsiz programlar.acrobat falan.
-
LION bunu yazdı
anti virüs var mse var.entegre etmek istediğim programlar da ücretsiz programlar.acrobat falan.
katılımsız mı bunlar ?
sfx'i zararlı içerik olarak görüyor.
-
Amd-x bunu yazdıLION bunu yazdı
katılımsız mı bunlar ?
sfx'i zararlı içerik olarak görüyor.
aynenn
-
sfx kelimesi geçiyor dosyayı oluştururken.bende programları nlite add-on maker programı ile programların kurulum dosyalarını elde etmeye çalışıyorum bunu başarsam ondan sonrası nlite programının işi onuda kullanmayı biliyorum zaten.
-
bu arada anti virüs programını da kapatıp denedim yine olmadı.
-
bilen birileri yokmu arkadaşlar yardım lütfen.
-
bu konuyu biraz daha araştırdım ve programları işletim sistemine entegre edebilmek için *.cap uzantılı katılımsız programlar oluşturulması gerekiyormuş bunun da;
ussf ,nlite, nlite add-on maker,7z programları ile yapılıyor nasıl kullanılacağını biliyorum bu programların ama yukarıdaki hatayı alıyorum yardım
hatanın sebebi nedir ve nasıl çözülür. lütfen bilenler üşenmeden yardım ederse sevinirim.
-
yaklaşık 25 bin üyesi olan bir sitede bu sorunun cevabı yokmu düşündürücü.